Çaykur Rizespor - Sancaktepe Belediye hangi kanalda saat kaçta?

Çaykur Rizespor - Sancaktepe Belediye hangi kanalda saat kaçta?

Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile Sancaktepe Belediye karşılaşacak. Peki Rizespor - Sancaktepe Belediye maçı 27 aralık salı günü 18:30'da başlayacak.

 Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4. hafta maçında Çaykur Rizespor, 3. Lig ekibi Sancaktepe Belediye ile karşı karşıya gelecek. İlk 3 maçını kazanarak 9 puan toplayan Rizespor 4. galibiyetinin peşinde. İlk maçta rakibine 1-0 yenilen Sancaktepe ise deplasmanda sürpriz yapmak istiyor.

27 Aralık'da Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak mücadele A2TV'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Süper Lig'de ilk yarıyı Osmanlıspor mağlubiyeti ile kapatan Çaykur Rizespor 13 puanla 15. sırada bulunuyor. Karadeniz temsilcisi Türkiye Kupası B Grubu'nda ilk maçında İnegölspor'u 5-0 ile geçmişti. Hikmet Karaman'ın öğrencileri ikinci maçında ise deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-1 mağlup etti. Rize Sancaktepe'yi ise deplasmanda 1-0 yenmişti.

3. Lig 1. Grup'ta lider durumda bulunan Sancaktepe rakiplerine fark attı. Türkiye Kupası'nda sürpriz bir şekilde gruplara kalan İstanbul temsilcisi kupada Kasımpaşa ve Çaykur Rizespor'a kaybetti ancak İnegölspor'u deplasmanda mağlup ederek ilk 3 puanını aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.