Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray

Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Çaykur Rizespor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşma 1-1'lik sonuçla sona ererken, şampiyon Galatasaray, son 21 sezonda en az gol atarak şampiyon olan takım oldu.

Umut oyuna girdi, golü attı!

Oyuna, Bruma'nın yerine dahil olan Umut Bulut, 86. dakikada Sabri'nin sağdan kullandığı kornerde düzgün bir kafa vuruşuyla maçta durumu dengeye getirdi.

Galatasaray 10 kişi!

Günün etkili isimlerinden Kweuke, Galatasaray ceza sahasına girmek üzereyken, genç oyuncu Koray Günter tarafından düşürülünce, Mustafa Kamil Abitoğlu 82. dakikada kırmızı kartına başvurdu.

Yüzde 100'lük pozisyon kaçtı

60. dakikada ev sahibi ekip 2. gole çok yaklaştı.

Sercan Kaya'nın sağ kanattan gönderdiği pasta, ceza sahasında topla buluşan Kweuke, yüzde 100'lük pozisyonu ağlarla buluşturamadı.

Muhteşem bir frikik golü!

Mücadelenin ikinci yarısı golle başladı. 50. dakikada Eren Albayrak, sağ çaprazdan kullandığı frikikle, Sinan Bolat'ı avladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Penaltı itirazları...

Tempolu ancak pozisyon zenginliği kısır olan maçta, dakikalar 44'ü gösterdiğinde Kweuke ceza sahasında Semih Kaya ile girdiği pozisyon sonrası penaltı bekledi. Ancak hakem Abitoğlu pozisyona devam dedi.

Rize'de gerginlik

39'da maçın şu ana kadar en iyisi olarak görülen Eren Albayrak ve Dzemaili girdikleri bir pozisyon sonrası kısa süreli bir gerginlik yaşadı, ancak ikili arasındaki gerilim kısa sürdü.

Eren Albayrak bitiremedi!

Sezon ortasında Ali Adnan'ı keserek formayı kapan ve 9 asistle muhteşem bir sezon geçiren Eren Albayrak, sol kanıdı maden gibi işlemeye devam ediyor.

Sinan Bolat'la karşı karşıya kalan Eren, topu filelerle gönderemedi.

2 takımda stresten uzak, maç tempolu başladı!

13. dakikada G.Saray etkili kısa paslaşmalarla, Rizespor ceza sahasına kadar girdi. Topla buluşan Sabri kaleyi yokladı, ancak top yan ağlarda kaldı.

Karşılaşmaya Çaykur Rizespor tempolu başladı.

Rizespor 7. dakikada sol bek Eren Albayrak'ın etkili ortasıyla tehlike yarattı. Deniz Kadah topu dışarı gönderdi.

Pozisyondan 1 dakika sonra, tecrübeli oyuncu Hamit Altıntop, uzaktan etkili bir vuruşla kaleyi yokladı. Ancak Serkan Kırıntılı topu başarılı bir şekilde tokatladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.