Çaykur Rizespor, Hami Mandıralı'yı soruyor

Çaykur Rizespor, Hami Mandıralı'yı soruyor

Mehmet Özdilek'li Rize'nin bir türlü beklenen seviyeye çıkamaması yönetimi harekete geçirdi. Yeşil-Mavili idarecilerin Hami Mandıralı'ya haber yolladığı öğrenildi. Karadeniz ekibinde önümüzdeki günlerde sıcak saatler yaşanabilir.

6 haftada 6 puan toplayıp beklentilerin uzağında bir sezon başı geçiren Çaykur Rizespor’da gündem hoca... Alınan başarısız sonuçların yanı sıra sergilenen futbolun da geleceğe dair karamsar bir görüntü vermesi yönetimi harekete geçirdi. Yönetim toplantısında farklı görüşler ortaya atılırken FANATİK’İn ulaştığı bilgiyse çok konuşulacak cinsten. Mehmet Özdilek’e karşı güven kaybı yaşayan Karadeniz ekibinde yönetimin aracılarla Hami Mandıralı’nın durumunu sorduğu öğrenildi. Trabzonspor’u çalıştıran ve aldığı sonuçlardan çok oynattığı pozitif futbolla takdir kazanan genç hocanın henüz kulübüyle bağları kopmuş değil.

İlk aday Mandıralı

Sivasspor ve SAİ Erciyesspor maçlarından alınacak sonuçlara göre Özdilek hakkında kararı verecek olan Atmacalar, eğer hoca arayışına girerse çalacağı ilk kapı Hami Mandıralı olacak. Mandıralı’nın, Trabzonspor’la ilişkisini tam olarak koparıp Süper Lig’de takım çalıştırmak istediği biliniyor.

Fanatik Serhat Demirtaş

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.