Çaykur rizespor için kayserispor maçı final niteliğinde

Çaykur rizespor için kayserispor maçı final niteliğinde

Çaykur rizespor teknik direktörü uğur tütüneker: "kayseri’de final niteliğinde bir mücadeleye çıkacağız"

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Kayserispor ile hafta sonu Kayseri'de final niteliğinde bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi.
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, bu hafta oynanacak olan Kayserispor maçının önemini vurguladı. Bu hafta evlerinde kaybettiklerini dile getiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker “Önümüzdeki altı maça bakacağız. Kayserispor maçı iki takım için de önemli. Final maçı niteliğinde. Deplasmanda daha rahat oynuyoruz. İçerde oyuncuların üzerinde baskı oluyor. Sonuç olarak iyi bir netice alacağımızı düşünüyorum. Puan almamız gerekiyor. Bizim takım şu an Kayseri takımından daha iyi konumda. Geçen hafta rakibimiz çok defans oynadı, biz bunu açamadık. Kapanan takımlara karşı maalesef pozisyon üretemiyoruz. Kalan altı maç çok önemli, bunlardan üçünü kazanmamız gerekiyor. Sezon sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Bu takım elinden geleni yapacaktır. Kayserispor maçından puan ve puanlarla dönersek iyi olacağını düşünüyorum. Formda olan oyuncuları değerlendirmeye çalışıyoruz. Yabancı kontenjanı var diye altı yabancı oynamak zorunda değiliz” diye konuştu.
Bu şehrin takıma destek vermesi gerektiğini söyleyen Tütüneker “Ben burada olmam veya olmamam önemli değil. Bu şehir iyi zamanda kötü zamanda takımının arkasında olmalıdır. Bizim futbolcular kendi sahasında baskı altında oynuyorlar. Altı maçımız kaldı, şehir takıma sahip çıkılmalıdır. İçerde desteğe ihtiyacımız var. Bu takımla altı haftada taraftar desteğiyle ligde kalmalıyız. Geçen hafta yaşanalar tüm dünyada yaşanıyor. Biz buraya hizmete geldik. Ben en iyiyim ve en başarılıyım demiyorum. Bize teklif geldi buraya çalışmaya geldik. Başarılıda olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Sakatlıklar konusunda değinen Tütüneker “Liban Abdi maalesef aramızda yok, Lualua’dan bu hafta faydalanacağız. Engin’in de biraz daha form tutması gerekiyor. Sercan’ın da az daha gayretli olması gerekiyor, çapraz bağlarındaki sorun yüzünden henüz tam performansta değil. Onların performansını artırmak için çalışıyoruz. Karabük maçına kadar iyi geldik. Biz Kayseri’ye yenilsek bile şansımız çok. Bu ligde 9-10 puan aldık mı kalırız. Bu hafta deplasmandan iyi sonuçla dönüp Konya maçını kazanmalıyız” ifadelerini kullandı.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.