Çaykur Rizespor Kosta Rikalı Ruiz'le Temasta

Çaykur Rizespor Kosta Rikalı Ruiz'le Temasta

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, devre arasında kadrosuna katmayı planladığı Kosta Rikalı Bryan Ruiz Gonzalez ile temasa geçti.

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, devre arasında kadrosuna katmayı planladığı Kostarikalı Bryan Ruiz Gonzalez ile temasa geçti.

Sezon başında 5 oyuncu transfer eden yeşil mavililerin devre arasında da 2-3 oyuncuyu renklerine bağlayacağı, öncelikle orta saha ile forvete takviye yapacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor, bu arada Kostarika milli takımının ve Fullham'ın yıldız oyuncusu Bryan Ruiz Gonzalez'la temas kurdu. Ruiz'in istenilen performansı gösterememesi nedeniyle kadro dışı bırakılıp gözden çıkartılan Lua Lua'nın yerini düşünüldüğü öğrenildi.

Fenerbahçe MESAİSİ BAŞLADI

Öte yandan Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalıştı. Yeşil mavili futbolcular istasyon koşularının ardından açma ve germe çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda oyun kurma ve yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Çalışmaya sakatlıklarını atlatmalarına rağmen kontrollu sçalışma yaptırılan Ümit ve Liban Abdi'de katıldı. Antrenmanın sonunda yapılan çift kale maçta Kweuke, Engin ve Holosko attıkları gollerle alkış aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.