Çaykur Rizespor Lig Provalarına Devam Ediyor

Çaykur Rizespor Lig Provalarına Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Avusturya Şampiyonu Red Bull Salzburg ile oynadığı hazırlık maçını 5-2 kaybetti.

 Slovenya’da 3. Etap hazırlıklarını sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, burada oynadığı 2. hazırlık karşılaşmasında Avusturya Bundesliga’nın son şampiyonu Red Bull Salzburg ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2’yi yakalayan Çaykur Rizespor, mücadeleyi 5-2 kaybetti.



Yeşil Mavililer sahaya Gökhan, Orhan, Talbi, Saadane, Mehmet, Abdullah, Ali, Mustafa, Oğulcan, Samudio ve Vedat onbiriyle çıktı. Karadeniz ekibinde Samir, Ramos, Koray, Fink, Petrucci, Robin, Süleyman ve Çınar yedekler arasında yer aldı.


Karşılaşmanın henüz 2. Dakikasında Vedat’ın golünün faul gerekçesiyle geçerli sayılmadığı karşılaşmanın 22. dakikasında Hannes Wolf’un ve 24. Dakikasında Smail Prevljak’ın golleriyle karşılaşmada 2-0 geriye düşen Çaykur Rizespor, 28. Dakikada Vedat’ın şutunda dönen topu tamamlayan Mustafa’nın golüyle farkı bire indirdi. Karşılaşmanın 39. Dakikasında ise Oğulcan’ın asistinde kaleciyle karşı karşıya kalan Vedat topu güzel bir plaseyle ağlara gönderdi ve karşılaşmada ilk yarının skorunu 2-2 olarak ilan etti.

 
Karşılaşmanın 58. Dakikasında Hannes Wolf kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti ve skoru 3-2’ye taşıdı. 85. Dakikada Takumi Minamino ile tekrar 2 farka ulaşan Avusturya ekibi, Patson Daka'nın 90. dakikadaki golüyle skoru 5-2 olarak ilan etti.
 
Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca karşılaşmayı Red Bull Salzburg 5-2 kazandı.
 
Yeşil Mavililerde Vedat, Oğulcan ve Mehmet 90 dakika sahada kalırken,Traore Jach, Gürkan Cihan ve Emirhan forma giymedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.