Çaykur rizespor seri peşinde

Çaykur rizespor seri peşinde

Çaykur rizespor basın sözcüsü aykut ferah: “osmanlıspor galibiyeti ile galatasaray galibiyetini taçlandırdık”

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Osmanlıspor galibiyeti ile Galatasaray galibiyetini de taçlandırmış olduklarını belirtti.
Ferah, hafta sonu deplasmanda oynanan ve 1-0 galibiyetleri ile sonuçlanan Osmanlıspor maçını değerlendirerek “Skor daha farklı olabilirdi. Genç oyuncularımız ile çok iyi mücadele ettik. Milli Takım kamplarından dolayı takıma geç katılan dört önemli futbolcumuzun oluşu bizim için dezavantajdı. Penaltılarımız verilseydi bugün daha farklı konuşuyor olurduk. Önemli olan Osmanlıspor deplasmanında üç puanı almaktı. Olumsuzluklara rağmen bunu da başardığımız için mutluyuz” dedi.
Ferah, Osmanlıspor’un kendileri için gerçek bir rakip olduğunu ifade ederek “Büyük kulüpler bizim rakibimiz değil. Galatasaray karşısında aldığımız üç puanı gerçek rakiplerimize karşı kaybettiğimiz üç puanların telafisi olarak saydık. Osmanlıspor’da bizim gerçek rakiplerimizden birisi. Bu maç bizim için çok önemliydi. Bu galibiyet ile Galatasaray galibiyetini taçlandırmış olduk. Şimdi hedefimiz haftaya evimizde oynayacağımız Konya maçında da galip gelip seri yakalamaktır. Bu nedenle taraftarımızı Konya maçında yanımızda görmek istiyoruz. Desteklerine ihtiyacımız var” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.