Çaykur Rizespor Sezon Hazırlıkları

Çaykur Rizespor Sezon Hazırlıkları

Çaykur Rizespor sezon hazırlıklarını Çaykur Rizespor Kulübü Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idmanlarla sürdürüyor.

  Sezon hazırlıklarını Çaykur Rizespor Kulübü Mehmet Cengiz tesislerinde sürdüren yeşil mavili ekip bugün Hikmet Karaman nezaretinde 90 dakikalık bir idman yaptı. Kondisyon ve ısınma çalışması ile başlayan idman taktik çalışması ile devam etti. İzinli futbolcularında dönmesi ile takım tam kadro ile çalışmaya çıktı. Çaykur Rizespor’un geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşıp İstanbul’da sözleşme imzaladığı Iraklı futbolcu Dhurgham İsmail Dawoud Al Quraishi’de idmana katıldı. 21 yaşındaki sol bek oyuncusu ile önümüzdeki günlerde Rize’de düzenlenecek sembolik bir törende yeniden imza atarak basına ve kamu oyuna tanıtılacak. İdman sırasında Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın düşünceli olduğu görüldü. Yaptığı bazı açıklamaların basın tarafından kamu oyuna yanlış bir şekilde yansıtıldığı için basına demeç vermeme kararı alan Karaman, bugün de bu kararını sürdürdü. Çaykur Rizespor’un idmanın ardından Cumartesi günü Samsunspor ile oynayacağı dostluk maçı için Samsun’a gitmesi bekleniyor.



Hikmet Karaman uzun süredir basın ile konuşmama nedenini hakkında çıkan yalan haberlere dayattı. Karaman idman sahasına çıkarken Mustafa Bayrak “ Neden sustunuz, sesiniz çıkmıyor” sorusun “ Yalan ve asılsız haberler dışında hakarete varan haberler yapılmakta, ben de konuşmama kararı aldım” dedi.

  Organizosyona varım

   Mustafa Bayrak'ın Rizespor”un ilçe temaslarının olması konusunda “ Artik lig başlayacak, ilçe ziyetleriniz olacak mı, bir organizasyon yapalım” demesi üzerine Karaman “ İyi olur, Samsun maçı sonrası yapabılırız, bu tür organizosyonlara varım, benim Rize basınında herkes ile sorunum yok, onlar kendilerini biliyor, Attıkları çamur ve yaptıkları yalan haberler üzerine bu kararı aldım” demesi üzerine “ Bütün basın”ın suçu ne “ sorusana “ sonra konuşuruz” demekle yetindi.











HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.