Çaykur rizespor'da fenerbahçe maçı hazırlıkları

Çaykur rizespor'da fenerbahçe maçı hazırlıkları

Çaykur rizespor'un irlandalı futbolcusu kyle lafferty:“fenerbahçe maçı zor ama zevkli olacak”

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Şehir Stadyumu’nda, teknik direktör Hikmet Karaman yönetimindeki antrenmana milli takım kamplarından dönen Ali Adnan ve Kyle Lafferty de katıldı. İrlanda Milli Takımı forması ile geçtiğimiz hafta attığı goller ile dünya futbolunda adında söz ettiren Lafferty, Hikmet Karaman ve kulüp doktoru ile bir süre görüştükten sonra sahadan ayrılarak tesislere geri döndü.


İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Lafferty, Fenerbahçe maçının zor ama zevkli olacağını belirterek, "İrlanda Milli Takımı'ndan döndüm. Tabii Rizespor’un oyuncusu olarak burada yapmam gerekenleri de yapmaya devam etmeliyim. Şu anda lig sıralamasında biraz altlardayız. Daha yukarılara çıkmamız gerek. Önümüzdeki maçlarda almamız gereken en maksimum puanları alıp rahat bir konuma geçmemiz gerekiyor. Buraya geldiğimde Fenerbahçe ile bir maçımız olmuştu. Fenerbahçe karşısında iyi oynamıştık. Öne de geçmiştik. Onları zorlamıştık. O maçta iyi oyunu skora yansıtamamıştık. Umarım bu maçta da iyi oynayıp iyi oyunu skora yansıtırız. Haftalardır iyi oynuyoruz. Çok zor ama zevkli bir maç olacak” dedi.



"SIRAMI BEKLEYECEĞİM"

İrlanda Milli Takımı formasıyla attığı gollerle adından söz ettiren Lafferty, Çaykur Rizespor’da forma giymek ve gol atmak için sırasını beklediğini de kaydederek, "Çaykur Rizespor’da çok daha fazla gol atmak isterdim. Şu anda ilk 11’de oynayan arkadaşımız Leo çok iyi performans sergiliyor. Ona saygı duyuyorum. Şu an yapmam gereken çalışmalarıma devam edip sıramın gelmesini beklemek ve fırsat geldiğinde gerekeni yapmak. Fırsat geldiğinde elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.
Fenerbahçeli futbolcuları da değerlendiren Lafferty, “Fenerbahçe’ye baktığımızda birer birer tüm futbolcuları iyi. Defans oyuncularına baktığımızda Bruno iyi, ona karşı oynamıştım. Gerçekten çok üst düzey bir oyuncu. Ama Fenerbahçe’ye genel olarak baktığımızda tüm oyuncuları iyi çünkü güçlü bir takım" şeklinde konuştu.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.