Çaykur rizespor’da sakatlıklar can sıkıyor

Çaykur rizespor’da sakatlıklar can sıkıyor

Çaykur rizespor’da sakatlıkların çokluğu zorlu fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör mehmet özdilek’i zora soktu

Çaykur Rizespor’da sakatlıkların çokluğu zorlu Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Mehmet Özdilek’i zora soktu.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, haftalık basın toplantısını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptı. Takımda sakat oyuncu sayısının çok olmasından ötürü Fenerbahçe maçı öncesi sıkıntılı olduklarını söyleyen Ödilek, “Bu hafta itibari ile Ali Adnan cezalı olduğu için Fenerbahçe maçında sahada olmayacak. Liban Abdi ve Ümit 1 ay aradan sonra takımla çalışmalara başladı. Deniz’in beliyle ilgili sorunu vardı, geçen hafta kadromuzda yer almadı. Şimdi hafif hafif bizimle çalışmalara başlayacak. Holosko İstanbul’da yoğun bir tedavinin ardından bizimle bugün yeniden antrenmana çıkacak. Hafta sonu sahada yer alacağını düşünüyoruz. Sercan'ın arka adalesinde yırtık var, 2-3 hafta bizimle olamayacak. Kağan'ın İstanbul’da tedavisi sürüyor, birkaç hafta daha bizimle olamayacak. Son oynanan SAİ Kayseri Erciyesspor maçında elinde kırık oluşan Giray’ı takip ediyoruz, elinde şişlik var. Önümüzdeki 3 günde onu da Fenerbahçe maçında sahada görmek istiyoruz. 8 oyuncudan Holosko ve Giray inşallah bu hafta bizimle olacak. Kadromuz çok da geniş değil. Bu sakatlıkların çokluğu bizi kadro kurmakta zorluyor” diye konuştu.

“HAFTALARDIR KAYBETMİYORUZ”
Geçen hafta SAİ Kayseri Erciyesspor maçında her şeye rağmen 1 puan kazandıklarını ifade eden Özdilek, “Son dakikalarda yediğimiz golle 3 puanı kaybetmemiz üzücüydü. Sahadaki mücadelemiz, iştahımız her hafta yükseliyor. Fenerbahçe maçında insanların yapamaz dediklerini yapmamız bizi mutlu eder. Bizim o potansiyelimiz, öz güvenimiz var. Puan ve puanlar için deplasmana gideceğiz. Çekinmeden mücadele edip kazanmak istiyoruz. Kolayı seçmeyeceğiz. Kaybetmekten korkmayacağız. Haftalardır içeride ve dışarıda kaybetmiyoruz. Maçın içinde olmak ve maçı bırakmamak son dört maçta bizi yukarılara taşıdı. Fenerbahçe’nin evinde nasıl oynadığını biliyoruz. Rakibin eksiklerini de biliyoruz. Bunu net söylüyorum; ekibimizin enerjisini, arzusunu biliyorum. Çekinmeden giderek başarılı olacağız” şeklinde konuştu.


“RAKİP İÇİN KOLAY BİR MAÇ OLMAYACAK”
Sarı-lacivertli takımda Caner Erkin ve Emre Belözoğlu’nun cezalı olmasının kendileri için avantaj olacağını belirten Özdilek, “Oyun stratejisini kendimize göre belirleyeceğiz. Rakibi iyi analiz ederek ona göre önlemlerimizi alacağız. Rakip için kolay bir maç olamayacak. Ben bunları inanarak söylüyorum. Umut ederim ki söylemlerle eylemler birbirini destekler. Bütün çalışmalarımıza bunun için devam ediyoruz. Yarından itibaren son antrenmanımızı yapıp İstanbul’a gideceğiz” ifadelerini kullandı.
Lualua ile ilgili bir soru üzerine ise Özdilek, "Lualua bir süre özel hoca ile çalıştı. Ardından U21 takımı ile çalışmasını istedik, henüz çalışmaya başlayamadı. Özel işleri vardı, ailesinden vefat eden vardı. Onun için ülkesine gidip geldi. Çalışmalarını göremedik. O yüzden sağlıklı karar veremiyoruz. Kendisinden çalışma adına bir reaksiyon göremedik" cevabını verdi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.