Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Çaykur Rizespor'un golcü futbolcusu Leonard Kweuke yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Dizindeki sakatlık nedeniyle Erzurum ve Avusturya kamlarında tek başına çalışan ve sakatlığı geçtikten sonra 1 haftadır takımla birlikte antrenmanlara çıkan Kweuke'den hodri meydan.

Aşırı kilosu nedeniyle sıkı bir diyet programı uygulanan ve bununla da 100 kilonun altını düşen golcü futbolcu, kalitesini göstermeye başladı. Geçen sezon hem ceza hem de sakatlık nedeniyle gerçek performansını gösteremediğinin altını çizen Kweuke şunları söyledi:

“Dizimdeki sakatlıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başladım. Çok çalışıp eksiklerimi gideriyorum. Yeni sezon da bambaşka bir Kweuke olacak. Süper Lig'de Cardozo, Demba Ba, Burak, Sow gibi çok iyi forvet oyuncuları var. Ç.Rizespor’da da ben varım. Yeni sezon da gol krallığı listesinde yer almak istiyorum. Lig başlayana kadar tam kapasiteyle çalışıp eksiklerimi gidereceğim. "

Teknik direktör Mehmet Özdilek'in yönetiminde başarılı bir sezon geçireceklerine inandığını ifade eden Kweuke şöyle deva etti:

“Yeni bir anlayışla lige başlayacağız. Benim için yeni sezon çok farklı olacak. Çünkü artık Süper Lig'i ve rakiplerimizi tanıyorum. Ayrıca aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte kadromuz güçlendi. Rize halkının beklentilerine cevap vereceğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarım özveriyle çalıştı. Bunun karşılığını da lig başlayınca alacağız ve ses getireceğiz." Taraftara mesaj göndermeyi de ihmal etmeyen Kweuke, "Taraftarımız merak etmesin. Rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız. Hocamızın dediği gibi Rize'den çıkış olmayacak" diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.