Ç.Rize, Erzurum'da Top Başı Yaptı

Ç.Rize, Erzurum'da Top Başı Yaptı

Ç.Rizespor’da Erzurum kampı başladı.

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Erzurum’da başlayan Ç.Rizespor, 26 Temmuz'a kadar burada çalışıp ardından 2. etap kampı için Avusturya’ya gidecek.

Palandöken`de Xanadu Otel`de teknik direktör Mehmet Özdilek nezaretinde bir araya gelen Yeşil-Mavililer akşam saatlerinde sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi.

Erzurum’da iyi bir kamp dönemi geçirmeyi planladıklarının altını çizen Teknik Direktör Özdilek, "Erzurum sezon başı kampı için çok ideal bir yer. Çok güzel sahalar yapıldı. Bizde ilk etap hazırlıklarımızı en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Fizik ve kondisyon çalışmalarımızı yapıp 3 hazırlık maçı oynayacağız. 26 Temmuz’da bitireceğimiz kampı sorunsuz en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.


 
RİZELİ BAŞKAN'DAN RİZESPOR’A ZİYARET

Ç.Rizespor`un Erzurum kampındaki ilk idmanını ziyaret eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yeşil Mavililere başarı diledi.

Aslen Rizeli olan ve daha önce de Kartalspor başkanlığını yapan Mehmet Sekmen, teknik direktör Mehmet Özdilek ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Baltacı ile bir araya gelerek Ç. Rizespor`u Erzurum`da ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

KAMP KADROSUNDA BULUNAN İSİMLER
 
Serkan Kırıntılı, Eray Birniçan, Necati Yılmaz, Yunus Kırdal, Orhan Ovacıklı, Sezer Özmen, Eren Albayrak, Koray Altınay, Ali Adnan, Ousmane Vıera, Oboabona Godfrye, Oğuzhan Berber, Cenk Güvenç, Cumali Bişi, Sercan Kaya, Liban Abdi, Kağan Söylemezgiller, Lua Lua, Ümit Korkmaz, Kıvanç Karakaş, Ludovic Sylvestre, Murat Duruer, Kwekue, Tevfik Köse, Ozan Papaker, Muhammet Emre  Kalkan ve Deniz Kadah.
 
Dünya Kupasında yer alan Godfrye ve Vıera ise ay sonunda takımla birlikte olacak.






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.