Ç.RİZEPSOR OYUNCULARI TAKİPTE

Ç.RİZEPSOR OYUNCULARI TAKİPTE

Melnjak, Gökhan Akkan ve Oğulcan Çağlayan takipte Galatasaray maçının hazırlıkları sürüyor..

 Süper Lig?in 27'nci haftasında sahasında Galatasarayı konuk edecek Çaykur Rizesporda hazırlıklar devam ediyor.

Bir yandan Süper Ligde kümede kalma yarışına devam eden Karadeniz ekibinde, takımın önemli oyuncuları da yurt içi ve yurt dışından kulüplerin radarına girmiş durumda.

Geçtiğimiz sene de transfer teklifleri alan Dario Melnjak?a bu kez yurt dışından talip çıktı. Hırvat oyuncunun transferi için sezon sonunda Rizespor?un kapısnın çalınması bekleniyor.
 
Çaykur Rizesporda gözde isimlerden birisi de kaleci Gökhan Akkan. Milli kalecinin adı, Alman file bekçisi Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş ile anılıyor. 25 yaşındaki Gökhan, Karadeniz ekibinde 5?inci sezonunu yaşıyor. Gökhan Akkan, gösterdiği performansla A Milli takıma kadar yükselme başarısı göstermişti.
 
OĞULCANIN İSMİ İSTANBUL KULÜPLERİYLE ANILIYOR
 
Rizesporun 23 yaşındaki forveti Oğulcan Çağlayanın da ismi İstanbul kulüpleriyle anılıyor. Bu sezon mavi-yeşilli formayla 22 maçta görev alan Oğulcan; 4 gol atıp, 2'de asist yapma başarısı gösterdi. Oğulcan Çağlayanın gelecek sezon Galatasarayda forma giymesi bekleniyor.
 
GALATASARAY MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
 
Mavi-yeşilli ekipte, Galatasaray ile oynanan karşılaşmanın hazırlıkları da sürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve istasyon çalışmaları gerçekleştiren Mavi-yeşilli futbolcular çift kale maçla çalışmayı tamamladı. 
Rizespor, hazırlıklarına bugün yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.