Ç.Rizespor 0 - 1 Gaziantepspor

Ç.Rizespor 0 - 1 Gaziantepspor

Spor Toto Süper Ligde 14. Haftanın kapanış maçında Hikmet Karamanlı Rizespor, evinde Gaziantepspor’a da kaybetti.

Spor Toto Süper Lig 14. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı karşılaşma 1-0 Gaziantepspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Konuk ekibe galibiyeti getiren gol 30. dakikada Mustafa Durak'tan geldi.

Ligde 4 haftalık yenilgi serisini Rize deplasmanında sonlandıran Gaziantepspor 18 puana yükseldi ve 10. sıraya oturdu. Evinde oynadığı kritik maçı kaybeden Çaykur Rizespor ise 10 puanla 17. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak, Gaziantepspor ise Bursaspor'u ağırlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 maçtan mağlup ayrılan Gaziantepspor, kritik Rize deplasmanında tek golle güldü ve ligde yeniden ayağa kalkmanın sevincini yaşadı. 30. dakikada Muhammet Demir'in pasında topla buluşan ve topu ağlara gönderen Mustafa Durak takımına bu kritik 3 puanı getirmeyi başardı.

SON BÖLÜMDE KIRMIZILAR KONUŞTU

Evinde oynadığı Gaziantepspor maçında son dakikalara geride giren Hikmet Karaman'ın öğrencilerinde tansiyon yükselince maçta kırmızı kartlar art arda geldi. İlk olarak Koray Altınay 89. dakikada gördüğü ikinci sarı kart sonrası kırmıız kart gördü ve oyun dışında kaldı. Gaziantepspor'da ise Costly 90. dakikada art arda gördüğü iki sarı kart sonrası oyun dışında kalan bir diğer isim oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.