Ç.RİZESPOR 3 - 0 İ.MOBİLYA KAYSERİSPOR

Ç.RİZESPOR 3 - 0 İ.MOBİLYA KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor evinde oynadığı karşılaşmada son 10 haftadır yenilmeyen İstikbal Mobilya Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

 Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor evinden İstiklal Mobilya Kayserispor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk yarısını 22. dakikada Vedat Muriç'in kaydettiği golle 1-0 önde tamamlayan Çaykur Rizespor, 2. yarıda 56. dakikada Samudio ve 66. dakikada penaltıdan Vedat Muriç'in golleriyle karşılaşmayı 3-0 kazandı. Yeşil Mavililer böylece ligde 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen rakibinin de bu serisine farklı bir şekilde son verdi.

 
Kayserispor karşısında 3 puana ulaşan Çaykur Rizespor ligdeki puanını 31'e çıkardı ve haftayı averajla 11. sırada tamamladı.

 
Gelecek hafta Konya deplasmanında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak olan Yeşil Mavililer ardından üst üste 2 hafta Rize'de önce Beşiktaş ile sonra Göztepe ile karşılaşacak.

 
Stat: Çaykur Didi 
 
Hakemler: Halis Özkahya xx, Asım Yusuf Öz xx, Hakan Yemişken xx 
 
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan xx, Abdullah xx, Abarhoun xxx, Melnjak xx, Awaziem xx, Boldrin xx (Mustafa dk. 87 ?), Umar xx (Saadane dk. 73 xx), Samudio xx, Azubuike xx, Musa xx (Nakoulma dk. 80 ?), Vedat xx 
Yedekler: Cihan, Koray, Mehmet Uslu, Talbi, Orhan, Çınar, Aatif 

 
Teknik Direktör: Okan Buruk 
 
İstikbal Mobilya Kayserispor: Lung x, Atila x (Gyan dk. 64 x), Biyik x, Sapunaru x, Lopes x, Şamil x, Umut x (Varela dk. 80 ?), Hasan Hüseyin x (Kucher dk. 90+4 ?), Chery x, Deniz x, Kravets x 
 
Yedekler: Muammer, Hakan, Emre, Levent, Berkant Şahin, Nurettin, Mert 
 
Teknik Direktör: Hikmet Karaman 
 
Goller: Vedat Muriç (dk. 22 ve 66 pen.), Samudio (dk. 56), (Çaykur Rizespor) 
 
Sarı Kartlar: Boldrin, Vedat, Samudio (Çaykur Rizespor), Deniz (İstikbal Mobilya Kayserispor) 
 
 
Mücadele, Çaykur Rizespor'un 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.