Ç.Rizespor Geçen Sezon ki Transfer Hatalarını Yapmayacak

Ç.Rizespor Geçen Sezon ki Transfer Hatalarını Yapmayacak

Ç.Rizespor transfer harekatına başladı.Nokta yerlere transfer yapan ve elinde iyi bir kadrosu olan Ç.Rizespor takımında gündem olan isimlerle tek tek anlaşma imzanıyor. Oktay Delibalta ve Gürbetçi futbolcu Sinan Gümüş gündemde olan isimler.

Mehmet Özdilek yönetiminde yeni bir döneme başlayacak olan ve bununla da üst sıraları hedefleyen Yeşil-Mavililer transfer çalışmalarını da bu doğrultuda yapıyor. Yabancı kontenjanı nedeniyle bir yabancı oyuncu alacak olduğundan bunu da nokta atışı yapmak isteyen Çaykur Rizespor'un yerli listesi ise oldukça kabarık.

Antalyaspor'dan Murat Duruer ile anlaşmaya varan ve başarılı orta saha oyuncusu ile dört yıllık sözleşme imzalayan Çaykur Rizespor' da Teknik direktör Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği'nden eski öğrencisi Oktay Delibalta'nın da transfer edilmesini istedi.

ATMACA'DA ROTA DELİBALTA

Günebakış'ın haberine göre Forvete yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Çaykur Rizespor'un ilk tercihi olan Beşiktaş'tan Ömer Şişmanoğlu'na transferine Bilic'in izin vermemesi üzerine harekete geçen Yeşil-Mavililer rotasını Oktay Delibalta'ya çevirdi. Gençlerbirliği ile sözleşmesi biten ve birçok Süper Lig takımının radarına giren Oktay geride kalan sezonda 20 maçta 4 gol attı. İlk olarak Mehmet Özdilek'in görüşüp olumlu yanıt alındığı öğrenildi. Transfer komitesi başkanı Koray Deniz'in Oktay ile bugün ya da yarın masaya oturup transfere son noktayı koyması bekleniyor.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.