Ç.Rizespor İzin Yapmadan Çalışıyor

Ç.Rizespor İzin Yapmadan Çalışıyor

Banka Asya Birinci lig’in 9.haftasında kendi sahasında oynadığı Konyaspor maçında 10 kişi kalan ve 2-0 geriye düşen Ç.Rizespor müthiş 2.yarı performansının ardından rakibi ile 2-2 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırmıştı.

Maçın ardından ara vermeden hazırlıklarına Mehmet Cengiz tesislerinde devam eden Ç.Rizespor teknik direktör Hüseyin kaplar nezaretinde kurban bayramı öncesine kadar çalışmaya devam edecek.
15 Günlük arayı fazla izin yapmadan değerlendirecek olan Ç.Rizespor’da sakat futbolcular için de verilen ara iyi gelmiş olacak. Antrenman esnasında Çay TV spor servisinin sorularını cevaplayan Hüseyin Kalpar Konya spor maçında üstün performans gösteren futbolcularını bir kez daha tebrik ederek verilen arayı iyi değerlendirmek istiyoruz,topladığımız 17 puan var daha da iyi olabilirdi kartal maçı ile yakaladığımız seriye kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz dedi.
Birçok Kulübü çalıştırdığını ifade eden kaplar Karadeniz’de futbol ayrı seviliyor bende burada bu sevgiye layik olacak oyunu oynatmak istiyorum bunun için çalışıyoruz burada ortam çok güzel yönetimle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz bu ortamı bozmadan üzerimize düşen sorumluğu yerine getirip ç.rizespor’u süper lige taşımak istiyoruz açıklamasına yer verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.