Ç.RİZESPOR KADROSU 2.KEZ COVİD TESTİNDEN GEÇTİ

Ç.RİZESPOR KADROSU 2.KEZ COVİD TESTİNDEN GEÇTİ

Temas ve uzaklık kurallarına hassasiyetle uyularak Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik ekip, sporcu, personel ve ilgili yöneticilere ikinci kez uygulanan Covid-19 test sonuçlarımız firesiz bir şekilde negatif çıkmıştır..

Süper lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da 2. kez Korona virüs testleri yapıldı. Yeşil Mavili ekipte tüm sporcular, ilgili yöneticiler teste tabi tutuldu. İkinci kez uygulanan teste bütün sonuçlar negatif çıktı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada 
 
"Bilindiği gibi; Türkiye Futbol Federasyonunun “süper lig müsabakalarının şimdilik 12 Haziran’da başlatılması” iradesini koymasına müteakiben, TFF sağlık komisyonu hazırlık dönemlerinde yapılması gerekenler ile ilgili bir öneri paketi deklare etmiştir. 

Çaykur Rizespor kulübü olarak bu talimatname yayınlanmadan önce gerek tesislerimizde gerekse sporcu davranışlarına yönelik tüm tedbirler alınmıştı. Sporcularımıza, teknik ekibimize, tesis çalışanlarımıza ve ilgili yöneticilere bireysel antrenmanların akabinde ve gruplar halinde yapılan antrenmanlar öncesinde yapılan covid-19 testleri negatif sonuçlanmıştı.

Liglerin 12 Haziran’da başlatılma iradesinin devam ettiği müşahede olunduğu için takımımız hazırlık programı doğrultusunda toplu antrenmanlara başlamayı planladığından, 15 Mayıs 2020 tarihinde istisnasız tüm sporcu, teknik adam, tesis çalışanları ve ilgili yöneticilere yeniden covid-19 testleri uygulanmış olup tüm test sonuçları negatif olarak raporlanmıştır.

Salgının seyir trendinin azalmış olmakla birlikte kesinlikle bitmiş olmadığını bir kez daha hatırlatır, riskin halen devam etiğini ve salgınla mücadelede tüm paydaşların üzerine düşen sorumluluğu azami hassasiyetle yerine getirmek durumunda olduğunu yinelemek isteriz. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı.


 

 
 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.