Ç.Rizespor Sivasspor Maçı Öncesi Takımlarda Son Durum

Ç.Rizespor Sivasspor Maçı Öncesi Takımlarda Son Durum

Ateş hattından bir an önce uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor'la Sivasspor'un maçı haftaya damga vuracak. İşte zorlu mücadele öncesi takımlarda son durum.

Ateş hattından bir an önce uzaklaşmak isteyen Çaykur Rizespor’la Sivasspor’un maçı haftaya damga vuracak. İşte zorlu mücadele öncesi takımlarda son durum.

Rize'nin kozu Obraniak

Evinde Sivas’ı devirip, sıralamada rakibinin üzerine çıkmak isteyen 22 puanlı Rizespor’da çalışmalar son sürat sürüyor. Yeşil-Mavililer’in hocası Hikmet Karaman takımını bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Tecrübeli hocanın bu kritik maçtaki kozu ise devre arasında kadroya katılan Ludovic Obraniak... Polonyalı yıldız, özellikle dünkü idmanda attığı milimetrik paslar ve etkili şutlarla göz doldurdu. Karaman, tüm hücum planlarını onun üzerine yapıyor. Kanatlarda Sercan ve Eren’i oynatıp Cicinho’nun çıkışlarını engellemeyi planlayan deneyimli teknik adam, forvet Kweuke’yle de yakından ilgileniyor. Aatif’i etkisiz hale getirme görevi ise kaptan Kıvanç’ın olacak.

Aatif'e 'vur' emri

Sivasspor, Süper Lig’de 3 haftadır maç kazanamıyor. Galatasaray’a yenilen, Gençler’le berabere kalan ve Beşiktaş’a kaybeden Yiğidolar’da takımın en önemli hücum silahı Aatif’in düşen performansı teknik direktör Sergen Yalçın’ı Rize deplasmanı öncesi harekete geçirdi. Genç hoca, bu 3 maçlık periyotta rakip kaleyi yalnızca 7 kez yoklayan Aatif’in Rize’de şut yüzdesini artırmasını istedi. Forvette de Utaka’yı 11’de oynatmayı planlayan Sergen Yalçın, rakibin 7 asistli yıldızı Eren Albayrak’a da özel önlem almaya hazırlanıyor. Sol kanadın etkili ismi Eren’in çıkışlarını durdurmak isteyen Yalçın’ın, aynı kanatta görev yapan Burhan’dan sık sık Cicinho’ya yardıma gelmesi konusunda uyarıda bulunduğu öğrenildi. Yiğidolar, bugün yapacağı basına kapalı idmanın ardından Rize’ye hareket edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.