Ç.Rizespor'da Forma Rekabeti Arttı

Ç.Rizespor'da Forma Rekabeti Arttı

Yeşil-Mavililer'de rekabet üst düzeyde, her mevkide büyük bir savaş yaşanıyor

Çaykur Rizespor Erzurum'dan sonra Avusturya' da bugüne kadar 4 hazırlık maçı oynadı. Teknik direktör Mehmet Özdilek bu 4 maçta tüm oyuncularına görev verdi. Maçların hepsine farklı kadrolarla çıktı. 2. yarılarda da farklı 11'ler sahaya sürdü. Mehmet Özdilek tüm oyuncularına şans verirken sahaya süreceği 11'i şekillendirmekte zorlanıyor. İşte nedenleri. Kale'de sorun yok. Serkan banko. Ancak Necati soğuk kanlı tavırları, Eray ise performansıyla iyi görüntü çiziyorlar.

DEFANSTA YIĞILMA VAR

Defansta ise ciddi bir kadro zenginliği var. Ali Adnan geri dörtlünün solunda takımın bankosu. Stutgart maçının başında sakatlanıp çıkması şanssızlık oldu. Sağda Koray banko görüntüsü veriyor. Orhan hem antrenmanlarda hem de hazırlık maçlarında iyi şeyler yapabileceğini gösterdi. Geri dörtlünün ortasındaki ikilide tam bir rekabet var. Yerli ve yabancılar büyük bir forma savaşı veriyor. Giray ile kampa hazır gelen Viera performanslarıyla bir adım öne çıkmış durumdalar.

EREN ZORLUYOR

Oboaboma, Sezer, Oğuzhan ve Cenk kendilerine yer bulmak için canla başla mücadele ediyorlar. Mehmet Özdilek kontenjan nedeniyle defansta 2 yabancı kullanmak istediği için Koray, Ali Adnan, Viera ve Giray dörtlüsünü ön plana çıkardı. Kıvanç geçen sezon olduğu gibi orta sahanın bankosu. Sylvestre' de performansıyla orta sahada formayı kapacaklar arasında. Stutgart maçında iyi oyunu ve attığı golle Eren ilk 11'i zorlayıcı bir güç. Yeni transfer Murat ortanın sağında iyi görüntü çiziyor.

LUALUA BANKO


Kaan, Cumali, Liban Abdi, Ümit, Sercan Özdilek'i zorlayıp rekabeti kızıştıracak gibi görünüyorlar. Şuan itibariyle orta sahada Kıvanç, Sylvestre, Murat ve Eren görev yapacak gibi. Forvette ise oyun şekli Lualua'nın üstüne kurulacak gibi. Deniz, tüm hazırlık maçlarında oynamasına rağmen gol atma başarısını gösteremedi. Özdilek Lualua'nın önünde ve yanında herkesi denedi. Kweuke, sakatlığı nedeniyle hazır değil. Tevfik her zamanki performansını ortaya koyuyor. Forvet sıkıntılı bölge olarak görünüyor. 



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.