Ç.Rizespor'da sakatlar can sıkıyor

Ç.Rizespor'da sakatlar can sıkıyor

Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Aydın: ''Denizlispor maçını taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz''

Bank Asya 1. Lig´de yarın sahasında Denizlispor´u konuk edecek olan Çaykur Rizespor´un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Denizlispor maçını taraftar desteği ile kazanmak istediklerini söyledi.
 
Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Denizlispor´un ligde bulunduğu yeri hak etmediğini belirterek, ´´Denizlispor ligin en kaliteli kadrosuna sahip ekiplerden biri. Ancak, bir türlü beklenen istikrarlı çıkışı ve patlamayı yapamadılar. Mutlaka bir çıkış yakalayacaklardır. Ancak, bu çıkışa bizim maçla başlamalarına izin vermek istemiyoruz´´ dedi.
 
Ligin son iki haftasında Denizlispor´un gol yemediğini ifade eden Oğuz Aydın, ´´Son iki haftada defansif sorunlarını çözmüş gibi görünüyorlar. Bu bizim işimizi daha da zorlaştıracaktır. Ancak, hedeflerimiz için kazanmak zorundayız. Kendi seyircimizin önünde oynama avantajını kullanmalıyız. Denizlispor maçını taraftarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz. Bu nedenle taraftarımızın bizi maçta yalnız bırakmamasını bekliyoruz´´ diye konuştu.
 
Takımda sakatlıkları bulunan futbolcular olduğunu kaydeden Aydın, şunları söyledi:´´Kaleci Mehmet Ali, Jallow, Zeqiri hafta boyunca sakatlıkları nedeniyle takımla çalışamadı. Serhat ve Cumali sakatlıkları nedeniyle takımdan uzun süredir ayrılar. Mesut sakatlığı nedeniyle eksik çalışıyor. Çağrı takımla çalışmalara yeni yeni başladı. Kaleci Ramazan ise sakatlıktan çıkarak takıma katıldı. Geçtiğimiz hafta cezalı oldukları için forma giyemeyen Aytek ve Şahin Ali de takıma dahil olacak. Ancak, sahada kim olursa olsun, bir takım olgusu içerisinde mücadele ediyoruz. Bu bütünlük ve mücadele gücümüz bizi üst sıralarda tutuyor. Bütünlüğümüzü bozmadan yolumuza devam etmek istiyoruz.´´


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.