Ç.Rizespor'da Transfere İsmi Geçen Futbolcular

Ç.Rizespor'da Transfere İsmi Geçen Futbolcular

Yeşil-Mavililer, transfer çalışmalarına kelimenin tam anlamıyla dört koldan devam ediyor

Murat Duruer'in transferi için geri sayıma geçen Ç.Rizespor, Giray ve Yalçın'a da son teklifini yaparak kararlarını beklemeye başladı

KOLLARI SIVADI

Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek transferde aktif rol oynuyor. 3 yıllığına Yeşil-Mavili takımın başına geçen Özdilek, transfer için kolları sıvadı. Ç.Rizespor yerli ve yabancı transferinde tam yetkili olan Özdilek'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına kelimenin tam anlamıyla dört koldan devam ediyor. Yeşil-Mavililer Antalyaspor’dan Murat Duruer için geri sayıma başladı. Murat ile prensipte anlaşan Yeşil-Mavililer’in bu oyuncu için Antalyaspor’a resmi teklifte bulundu.

CEVAP BEKLENİYOR

Antalyaspor ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan bu oyuncunun bonservis ücreti için kulübü ile görüşmelere devam ediliyor. Murat'ın transferinde bonservis ücreti için bazı pürüzlerin olduğu ve bu hafta içinde yapılacak görüşmeler sonunda anlaşmanın sağlanması bekleniyor. 1. Lig' e düşen Antalyaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Murat Duruer'i transfer etmek için geri sayıma başlayan Çaykur Rizespor, stoper içinde Antalyaspor'dan Giray Kaçar ile Kasımpaşa’dan Yalçın Ayhan'dan gelecek haberi bekliyor.

SAĞLAM TAKVİYELER

Görkem’i Ankaraspor'a kaptıran Yeşil-Mavililer, teknik direktör Mehmet Özdilek'in raporu doğrultusunda defansa Giray ve Yalçın'dan birini almak için harekete geçmişti. Çaykur Rizespor başkanı Metin Kalkavan, defansa sağlam takviyeler yapacaklarını belirterek, “Giray ve Yalçın'dan birini transfer etmek istiyoruz. Kulüpleri ile sözleşmeleri sona erdi. Giray ve Yalçın ile iyi niyetli görüşmeler yaptık ve tekliflerimizi sunduk. Şimdi verecekleri yanıtı bekliyoruz. Biri ya da hiç biri olabilir ya da olmaya da bilir. Bekliyoruz" dedi. 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.