Ç.Rizespor`dan Transfer !

Ç.Rizespor`dan Transfer !

Yeşil mavili ekipte taraftar ve camia transferin son gününde iyi bir transfer beklerken yeşil mavili yönetim kamp döneminden Çorumsporun beğenmeyip gönderdiği ve Araklısporun aldığı Hasan`ı kadrosuna kattı.

Yeşil mavili ekipte taraftar ve camia transferin son gününde iyi bir transfer beklerken yeşil mavili yönetim kamp döneminden Çorumsporun beğenmeyip gönderdiği ve Araklısporun aldığı Hasan’ı kadrosuna kattı.
 
 
Çaykur Rizespor transferin son günün de sessiz sedasız bir transfere daha imza attı ancak bu imza büyük tepkilere neden oldu. Yeşil-mavililer Pendik ve Araklıspor’da oynayan Hasan Kılıç’ profesyonel olarak transfer etti. Geçen sezon hem A2, hem de Akademik lig’de başarılı olup adlarından söz ettiren Rizeli genç futbolcularını sorgusuz suhalsız başka takımlara gönderen yeşil-mavililerin transferin son günün de Hasan’ı renklerine katması tepkileri de beraberinde getirdi.
 
 
Pendikspor’dan Araklıspor’a transfer olan ve geçen sezon sadece 3 maç oynayan Hasan Kılıç, transferin son gününde sessiz ve sedasız alınırken dün takımla birlikte çalışmalara başladı.Çorumspor’un kampta deneyip beğenmediği Hasan’ın transferinin gerçekleşmesinde yönetimin büyük bir bölümünün haberi olmadığı teknik direktör Hüseyin Kalpar’ada son anda haber verildiği öğrenildi. Alt yapısından yetişen genç oyuncularına A takımda şans vermeyen Rizespor’un Hasan’ı transfer etmeci camiada büyük yankı uyandırırken tepkileri de beraberinde götürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.