Ç.Rizespor'un kamp kadrosu belli oldu

Ç.Rizespor'un kamp kadrosu belli oldu

Erzurum kampına katılacak futbolcu kadrosu belli oldu

Ç.Rizespor'un yarın başlayacağı Erzurum kampı'nın kadrosu belli oldu.


Bugün saat 14:00’da Erzurum Xanadu Snow White Hotelde toplanacak olan yeşil-mavili takım sezonun ilk çalışmasını akşam saat 18:00’de gerçekleştirecek.
16 gün sürecek Erzurum Kampının ikinci haftasında yeşil-mavili takım ikide hazırlık maçı yapmayı düşünüyor.
 
26 Temmuz 2014 Cumartesi günü Erzurum’daki çalışmalarını tamamlayacak olan Ç.Rizespor üç gün aradan sonra yurt dışı kampı için 30 Temmuz 2014 pazartesi günü konaklayacağı Avusturya’nın Tyrol bölgesine geçerek Seefeld’de bulunan Hotel Tyrol-Alpenhof’da 12 Ağustos 2014 Salı gününe kadar kamp yapacak. Atmaca yurt dışı kampında beş hazırlık maçı yapacak.
 
Ç.Rizespor, yurda döndükten sonra 31 Ağustos 2014 tarihinde başlayacak Süper Lig maçları için çalışmalarına Mehmet Cengiz Tesislerinde devam edecek.
 
Yeşil- Mavili takımın Kamp Kadrosunda Şu İsimler Yer Alıyor:
 
Serkan Kırıntılı, Eray Birniçan, Necati Yılmaz, Yunus Kırdal, Orhan Ovacıklı, Sezer Özmen, Eren Albayrak, Koray Altınay, Ali Adnan, Ousmane Vıera, Oboabona Godfrye, Oğuzhan Berber, Cenk Güvenç, Cumali Bişi, Sercan Kaya, Liban Abdi, Kağan Söylemezgiller, Lua Lua, Ümit Korkmaz, Kıvanç Karakaş, Ludovic Sylvestre, Murat Duruer, Kwekue, Tevfik Köse, Ozan Papaker, Muhammet Emre  Kalkan ve Deniz Kadah.
 
Dünya kupasında yer alan Godfrye ve Vıera ay sonunda takımla birlikte olacaklar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.