Edinho Rize'ye Çok Yakın!

Edinho Rize'ye Çok Yakın!

Son haftalardaki mağlubiyetlerle taraftarını üzen Çaykur Rizespor, Edinho'yu transfer ederek gönül almayı hedefliyor. Hikmet Karaman eski öğrencisini ikna etmek üzere.

Son 3 maçını kaybederek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Çaykur Rizespor, Karabük deplasmanının hazırlıklarına başladı. Tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına bu kritik maçı mutlaka kazanmak isteyen Yeşil-Mavililer’de bir yandan da transfer çalışmaları başlamış durumda. Yeşil- Mavililer’in hedefindeki ilk isim ise Erciyesspor’daki sözleşmesi sona erecek olan ve son haftalar öncesi kadro dışı bırakılan Edinho...

Hikmet Karaman’ın geçen sezon Erciyes’e devre arasında transfer ettiği Portekizli futbolcu kariyerine Türkiye’de, Süper Lig’de devam etmek istiyor. Karaman’ın takımında 15 maçta attığı 11 golle Erciyes’i ligde tutan, bu performansıyla yeniden Portekiz Milli Takımı’na seçilen Edinho’ya, eski hocası teklif götürdü.

Karaman’ın önerisine sıcak bakan Edinho’nun biraz düşünmek için süre istediği öğrenildi. 33 yaşındaki forvetin yeni sezonda Karadeniz ekibinde forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.