Efsane Başkan İsmail Uyanık Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Efsane Başkan İsmail Uyanık Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Son yıllarda hem sportif hem de ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Samsunspor'da İsmail Uyanık efsanesi 13 yıl aradan sonra geri dönüyor

 Tarihinin en kara günlerini geçiren Samsunspor'a yeniden güneş doğuyor. 12 yıl Samsunspor'u Süper Lig'de başarı ile tutun ve herkesin saygı duyduğu bir camia oluşturan İsmail Uyanık, 2004-2005 sezonu sonunda bıraktığı başkanlık görevine yeniden dönüyor.  İsmail Uyanık'ın ardından sıkıntılı bir sürece giren ve önce 1'inci Lig'e ardından da 53 yıllık tarihinde ilk kez 2'nci Lig'e düşen Samsunspor'da 'Uyanık' seslerinin yükselmesi camiayı da hareketlendirdi.

SALI GÜNÜ RESMİ AÇIKLAMA Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık, pazar gecesi Samsun'da olacak. Salı günü de bir basın toplantısı ile yeniden başkanlığa aday olduğunu, Samsunspor'u Süper Lige döndürmek için nasıl bir yol haritası çizeceğini kamuoyunu açıklayacak. 





TARAFTARLAR ARASINDA HEYECAN Efsane başkanın adının geçmesi taraftarları da heyecanlandırdı. 2 Haziran'da yapılacak kongrede aday olup 13 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturacak olan Uyanık, Türk sporunda da büyük heyecan yarattı. Türk spor medyasında da Uyanık'ın yeniden Samsunspor başkanlığına dönecek olmasının heyecanı yaşandı. Efsane başkanın yeniden Samsunspor'a döneceğini de ilk kez TRT'nin ünlü spor spikeri duyurmuştu.
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.