Ersun Yanal Trabzonspor kariyerine iyi başladı

Ersun Yanal Trabzonspor kariyerine iyi başladı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal ilk maçında önemli bir zafer elde etti.

Trabzonspor'da Ersun Yanal dönemi oldukça iyi başladı. Vahid Halilhodzic ile geçirelen sıkıntılı sürecin ardından takımı ikinci kez Ersun Yanal'a emanet eden bordo mavili ekip ilk maçında deplasmanda Galatasaray'ı 3-0 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.
TRABZONSPOR'U DAHA ÖNCE DE ÇALIŞTIRDI

Daha önce 2007-2008 sezonunun 10. haftası ile 2008-2009 sezonunun 29. haftaları arasında Trabzonspor'un başında bulunan Ersun Yanal görev yaptığı 1.5 yılın ardından istifa etmişti. Trabzonspor o sezonu Fenerbahçe ve Galatasaray'ı geride bırakarak 3. sırada tamamlamıştı. Daha sonra 2011-2013 yılları arasında Eskişehirspor'da görev yapan tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman'ın görevden ayrılmasıyla beraber Fenerbahçe'nin başına geçti.


ŞAMPİYON YAPTI GÖNDERİLDİ

Ersun Yanal yönetiminde 2013-2014 sezonu boyunca başarılı bir performans ortaya koyan Fenerbahçe sezonun bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başarmıştı. 74 puanla en yakın rakibi Galatasaray'a tam 10 puan fark atan sarı lacivertli ekipte yola devam etmesi beklenen Ersun Yanal, Aziz Yıldırım ile yaşadığı anlaşmızlıklar sonrasında görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

GALATASARAY İSTEMEDİ

Prandelli yönetiminde şu ana kadar beklentilerin uzağında kalan Galatasaray üst üste gelen kötü sonuçların ardından Ersun Yanal ismini gündeme aldı. Fakat hem maddi zorluklar hem de taraftar tepkisi nedeniyle yeni gelen yönetim işi yavaştan alınca Ersun Yanal, Trabzonspor ile anlaşmaya vardı.

İlk maçına da sarı kırmızılı ekip karşısında çıkan tecrübeli teknik adam galibiyetle ayrılarak Trabzonspor kariyerine iyi bir başlangıç yapmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.