Fener'i Değil Rizespor'u Tercih Ettim!

Fener'i Değil Rizespor'u Tercih Ettim!

Fener'i Değil Rizespor'u Tercih Ettim!

Çaykur Rizespor'da sezon hazırlıkları


- Yeşil-mavili ekibin yeni transferleri Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz ilk antrenmanlarına çıktı
- Ahmet İlhan Özek:


"Fenerbahçe de olmak üzere birçok takımdan transfer teklifi almıştım. Görüşmeler yaptım ama ben hocama büyük takımlar olmazsa Çaykur Rizespor'a geleceğime söz vermiştim. Sözümü tutarak 3 yıllık sözleşme imzaladım" 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalıştı.


Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada Ahmet İlhan Özek ve Mehmet Akyüz yeni takımlarında ilk kez idmana çıkarken, Ousmane Viera ve Kweuke de takıma katıldı
Ahmet İlhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatının ilk transferini gerçekleştirmiş kadar heyecanlı olduğunu ve Çaykur Rizespor'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Yeşil-mavili takımı tercih etmesindeki en büyük etkenin teknik direktör Hikmet Karaman olduğunun altını çizen Ahmet İlhan Özek, "Manisaspor'a transfer olduğumda Hikmet hocam sayesinde çok iyi yerlere geldim. Hocamın benim üzerimde çok emeği var" dedi.


Transfer döneminde birçok takımla görüştüğünü vurgulayan Ahmet İlhan, "Fenerbehçe de olmak üzere birçok takımdan transfer teklifi almıştım. Görüşmeler yaptım ama ben hocama büyük takımlar olmazsa Çaykur Rizespor'a geleceğime söz vermiştim. Sözümü tutarak 3 yıllık sözleşme imzaladım. Artık Rize'deyim ve başarılı olmak için çok çalışacağım" diye konuştu.

Çaykur Rizespor deplasmanlarında geçmiş yıllarda hep taraftarın kendisine ilgi gösterdiğinin kaydeden Ahmet İlhan, "Taraftarlar imza attıktan sonra da bana sosyal medyadan çok güzel şeyler yazdılar. Bu da beni ayrı sevindirdi. Karadeniz insanını seviyorum. Çok sıcak ve cana yakın oluyorlar. Taraftarlarımız ile birlikte çok iyi bir dayanışma içerisinde olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Akyüz ise Çaykur Rizespor'un hedefi bulunan bir kulüp olduğunu ve hedefler doğrultusunda takıma katkı sağlamak istediğini söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.