FUTBOL ALTYAPISI MODERNLEŞTİRME PROJESİ START ALDI

FUTBOL ALTYAPISI MODERNLEŞTİRME PROJESİ START ALDI

Çaykur Rizespor kulüp başkanı Hasan Kemal Yardımcı’nın yaptığı girişimler sonucunda; 2017 Eylül ayında protokole bağlanan Altınordu Spor Kulübü ile ortak proje start aldı.

 Çaykur Rizespor Kulübünün geleceğini daha sağlam temeller altında oluşturmak isteyen Başkanımız Hasan Kemal Yardımcı’nın yaptığı girişimler sonucunda; 2017 Eylül ayında protokole bağlanan ve alt yapı modeli için örnek alınacak olan Altınordu Spor Kulübü ile ortak proje start aldı. 

 
  
 
Göreve başladıktan sonra Türkiye’ de alt yapı projeleri bakımından örnek gösterilen Altınorduspor kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan’ı Rize’ye davet ederek Mehmet Cengiz Tesislerin de misafir eden Çaykur Rizespor kulübü Başkanı Hasan Kemal Yardımcının yaptığı girişimler ve görüşmeler sonucunda Altınorduspor alt yapısını model alınan proje start aldı. 
 
Proje Kapsamında İlk etapta Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme Merkezinde bulunan Teknik kadroların İzmir’e giderek Altınorduspor kulübü tesislerinde gerekli izlenimleri ve çalışmaları yerinde yapması kararlaştırıldı. Bunun sonucunda Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Recep Akyıldız ve 12 Yaş Altı Takımlar Genel Sorumlusu Bilal Karafazlıoğlu İzmir Yeşilyurt’ta bulunan kardeş takım Altınorduspor tesislerine giderek çalışmalara başladı. Alt yapı modeli hakkında bilgiler alacak ve gözlemlerde bulunacak olan 2’li 1 hafta çalışmalarına devam edecek sonra sın da Rize’ye dönecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.