'Futbol kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek isterdim '

'Futbol kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek isterdim '

Guti Hernandez, özel işleri ve takım arkadaşları ile vedalaşmak için İstanbul’a geldi.

Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği İspanyol futbolcu Guti Herhandez, kariyerini siyah-beyazlı takımda tamamlamak istediğini ancak bazı nedenlerden dolayı bunun gerçekleşmediğini söyledi.
"ÇOK GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM"

Özel işleri ve takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için İstanbul'a gelen yıldız futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta çok güzel günler geçirdiğini belirterek, "Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Burada geçirdiğim dönemde çok mutlu oldum. Çok güzel günler geçirdim. Beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmasını arzu ediyorum" dedi.
"ÜZGÜN OLARAK GİDİYORUM"

Siyah-beyazlı takımda mutlu olduğunu, oynatılmaması nedeniyle ayrılma kararı aldığını yineleyen Guti, "Burada oynamak istiyordum. Futbol kariyerimi Beşiktaş'ta bitirmek isterdim ama bazı engellerden dolayı bu olmadı. Çok üzgünüm. Buradan üzgün olarak gidiyorum" diye konuştu.
"TARAFTARLARA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Beşiktaş'ın, hafta sonunda Galatasaray ile yapacağı derbi maçı kazanmasını temenni eden İspanyol futbolcu, siyah-beyazlı taraftarlara da teşekkür ederek, "Taraftarlara gönülden teşekkür ediyorum. Gerçekten bütün sezon güzel maçları onlarla paylaşmak isterdim ama bu olmadı. Bunun için çok üzgünüm" dedi.

Guti Hernandez, İstanbul'u çok sevdiğini, ara sıra gelip takım arkadaşlarını ziyaret edeceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.