Galatasaray 2 - 0 Çaykur Rizespor Maç Özeti Ve Golleri

Galatasaray 2 - 0 Çaykur Rizespor Maç Özeti Ve Golleri

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarıdaki etkili oyunu ile maçtan 2-0 galip ayrıldı.Hikmet Karaman maç öncesi eksik futbolcuların olduğuna dikkat çerek: "Aslında orta saha oyuncularının stoperde kullanılması oyunda bir farklılık yaratabilir.Şahsen ben de merakla bekliyorum" sözleriyle durumu anlattı.

por Toto Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-0'lık skorla kazandı.

Mücadeleye çok hızlı başlayan Galatasaray, 7. dakikada Sneijder'in golü ile öne geçti. İlk yarı boyunca baskısını hissettiren Hamzaoğlu'nun öğrencileri, 44. dakikada Sneijder'in asistinde Bruma'nın sayısı ile farkı 2'ye çıkarttı ve mücadele de bu skorla sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına Çaykur Rizespor istekli başladı ve henüz 47. dakikada çok tehlikeli bir pozisyon yakaladı.

GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu dakikada ani gelişen Çaykur Rizespor atağında topla birlikte hızla ilerleyen Ümit Korkmaz pasını sol tarafa doğru Ludovic Obraniak'a çıkarttı. Ludovic Obraniak, ceza sahası içine girmeden sol çaprazdan çok sert vurdu ancak kaleci Fernando Muslera soluna giden topu çok iyi uzanarak kornere çeldi.

RİZE YİNE TEHLİKELİ GELDİ AMA...

İlk yarıda elde ettiği skorun ardından daha rahat bir oyun ortaya koyan Galatasaray'a karşın, Rizespor 2. yarının en tehlikeli pozisyonunu da 54. dakikada yakaladı.


GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray savunmasının az adamla yakalandığı bir pozisyonda sol kanatta topla buluşan Filip Holosko bekletmeden sağ taraftan bindiren Sercan Kaya'yı gördü. Sercan, kaleci Fernando Muslera ile karşı karşıya kaldığı anda yerden vuruşunu yapıtı, ancak Muslera yatarak gole izin vermedi.


GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.