Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özeti ve golleri

Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özeti ve golleri

Galatasary Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Karabükspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yendi; rekor üstüne rekor kırdı!

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, TT Arena'de konuk ettiği Karabükspor'u 5-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Puanını 46'ya yükselten sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Baros, Elmander (2), penaltıdan Felipe Melo ve Engin Baytar kaydetti.

Bir Galatasaray efsanesi Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Karabükspor'un tek sayısını Mustafa Sarp kaydetti. Karabükspor'da Mabiala, ilk yarının son dakikasında kırmızı kart gördü. Fatih Terim'in öğrencileri 9 maç üst üste galip gelerek kendi rekorunu egale etmiş oldu.

MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

Galatasaray 1987-88 sezonunda da 9 maç üst üste kazanmıştı. Cimbom bu sezon 12. haftadan itibaren sırasıyla Sivasspor, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Orduspor, Manisaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor ve son olarak Karabükspor ile yaptığı maçlardan galibiyetle ayrıldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de seri galibiyetlerde kariyer rekorunu kırdı. Sarı-kırmızılı takımda teknik adam olarak ilk kez görev aldığı 1996-1997 ve UEFA Kupası'nın da kazanıldığı 1999-2000 sezonlarında üst üste 8 maç kazanan Fatih Terim, 3. dönemini yaşadığı Galatasaray'ın başında seri galibiyetlerde kişisel rekorunu kırdı.

Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç Özeti Ve golleri. Galatasaray Karabüksor maç özeti izle. Galatasaray Karabükspor Maç özeti. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç Özeti ve Golleri. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç Özeti ve Golleri. Galatasaray Karabükspor'u 5-1 Mağlup etti. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç Özeti izle. Galatasaray Karabükspor Karşı karşıya geldi. Galatasaray Karabükspor'u 5-1 Mağlup Etti. Fatih Terim kendi rekorunu kırdı. Galatasaray Karabükspor'u 5-1 Mağlup etti. Galatasaray Karabükspor Maç özeti izle. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç Özeti. Galatasaray 5 Karabükspor 1 maç özetini izle. Galatasaray Karabükspor Maç maç özeti HD izle. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özeti ve golleri HD İzle. Galatasaray 5 Karabükspor 1 maç özetini izle. Galatasaray karabükspor. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özetini izle. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özeti ve golleri. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özeti. Galatasaray Karabükspor 5-1 mağlup etti. Galatasaray Karabülspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray 5 Karabükspor 1 Maç özeti ve golleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.