Gümüşhanespor Antalya Kampını Tamamladı

Gümüşhanespor Antalya Kampını Tamamladı

Devre arası çalışmalarını Antalya'da gerçekleştiren Gümüşhanespor dün yaptığı son antrenmanın ardından Antalya kampını sonlandırdı. İki haftalık bir hazırlık çalışmasının ardından 3 günlük izine ayrılan futbolcular 12 Ocakta Gümüşhane’de topbaşı yapacak ve hazırlıklarını burada sürdürecek.

 Devre arası çalışmalarını Antalya'da gerçekleştiren Gümüşhanespor dün yaptığı son antrenmanın ardından Antalya kampını sonlandırdı. İki haftalık bir hazırlık çalışmasının ardından 3 günlük izine ayrılan futbolcular 12 Ocakta Gümüşhane’de topbaşı yapacak ve hazırlıklarını burada sürdürecek.

Antalya kampını Gümüşkoza’ya değerlendiren Başkan Kaya Büyükbayraktar, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, herhangi bir sakatlık sorunu olmadan ikinci yarı hazırlıklarının ilk bölümünü tamamladıklarını söyledi.

Kongre nedeniyle sezon başında hazırlık için yeterli süreleri olamadığını bunun eksikliklerini de zaman zaman yaşadıklarını dile getiren Büyükbayraktar, “Takımla sezon başında geç başladığımız için kuvvet anlamında yüklemelerde biraz sıkıntı vardı. Antalya’da ise teknik heyet olsun, futbolcular olsun iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade ettiler. İnşallah buda lige yansır” dedi.

“Hazırlık Maçı Sonuçlarına Takılmıyorum”

Hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetlere çok fazla takılmadığını anlatan Büyükbayraktar, “Bu kuvvete dayalı yapılan ağırlık çalışmalarda vücutta ister istemez bir ağırlık oluşturuyor. Hocamız karşılaşmalara ideal bir onbir çıkartarak değil de bütün oyuncuların görmek adına şans verdi. Onun için ben hazırlık çalışmalarındaki alınan bu tür sonuçları önemsemiyorum. Önemli olan kampta eksiklerini görmek, ikinci yarıya iyi başlamak noktasında hazırlıkları iyi yapmaktır. Tekrar etmek gerekirse; sezon başında zamanımız kısıtlı olduğu için fazla bir çalışma yapamamıştık. 6 – 7 tane sakatımız birden oluyordu ve sebebi de bu kuvvet çalışmamızı iyi yapamadığımızdan kaynaklanmıştı. En azından şimdi onu giderdik. İyi bir kamp oldu diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Ziyadesiyle Memnunum”

Takım olma yolunda çok yol kat ettiklerini belirten Büyükbayraktar, “Oyuncularım arasında; arkadaşlık, birbirleriyle olan ikili ilişkileri ve takımın havasından ziyadesiyle memnun oldum. Her şey gayet iyi geçti” şeklinde konuştu.

“İkinci Yarı Daha Zor Geçecek”

İkinci yarının ilk yarıdan daha zorlu mücadelelere sahne olacağına dikkat çeken Büyükbayraktar, “Oradaki kampları gezdim. Takımını daha güçlendirme adına hedef koyanlar, düşme noktasında olanlar hepsi bir mücadele içindeler. Herkes iyi hazırlanıyor ve takımın en üst düzeye çekmenin peşinde. İkinci yarı daha zor olacak. Küme düşenler, play-off mücadelesi verenler şampiyonluğa oynayanlar olacak. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor” ifadelerini kullandı.

“Herkese İş Düşüyor”

Bu ortamda kendilerine düşenin öncelikle takım hüviyetini muhafaza etmek ve şehrin bir bütün olarak hareket etmesini sağlamak olduğuna vurgu yapan Büyükbayraktar, “Herkese iş düşüyor. Birlik ve beraberlik olmalı. Takımın sadece kendi si başarıyı getirmeye gücü yetmiyor. Bu işin lobisinden tutun her türlü etkeni var. Şehir olarak kenetlenmek ve dikkatli olmak zorundayız. Zor maçlar oynayacağız. Kaybetmek anlamında söylemiyorum ama puanda kaybedebiliriz. Bir maç bizi şampiyonluktan etmez. Herkes puan kaybedecek. Böyle bir lig olacak. Herkesin sağduyulu olması noktasında bütün taraftarlarımızın dikkatli olması benim en büyük hassasiyetim. Bende bu işin başında olmam hasebiyle de söylüyorum. Soğukkanlı, metanetli ve dirayetli olmalıyız. İkinci yarı 17 maç ve uzun bir maraton. Bir maçla neticeye gidecek değiliz. Bu yüzden son haftaya kadar sabırla beklemeliyiz” dedi.

Şahin Öztürk
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.