Güneysuspor 2 - Ardeşengücüspor 0

Güneysuspor 2 - Ardeşengücüspor 0

Rize 1. Amatör küme A Gurubu 1. hafta karşılaşmasında Güneysuspor kendi evinde konuk ettiği Ardeşengücüspor`u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma üstün taraf olan Güneysuspor 30. Dakikada yeni transferi Mustafa Keleş’in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla tamamlandı. 2. yarıya da iyi başlayan Güneysuspor 70. dakikada forvet oyuncusu Yaşar Hanedar’ın attığı şık golle skoru 2-0 a taşıdı.

Karşılaşmaya iki takımında sert futbolu damga vururken sarı kartlar havada uçuştu. Güneysuspor’un stoperi Selim Karadavut maçın son bölümlerine doğru kırmızı kartla oyun dışında kalırken Güneysuspor’da Mustafa Keleş oynadığı oyunla ne kadar isabetli bir transfer olduğunu gösterdi.

Maçın ardından bir açıklama yapan Güneysuspor kulübü başkanı Ahmet Minder; İddialı bir takım kurduk. Bugün bu takımın oynadığı güzel futbol bizi sevindirdi. Taraftarımızın maça daha çok ilgi göstermesini beklerdik. Bundan sonraki maçlarımıza tüm güzel futbol izlemek isteyen spor severleri çağırıyoruz. Lig uzun bir maraton. Oynanacak maçlada mağlubiyet, beraberlik, galibiyette alınabilir. Bugün kora kor bir mücadele oldu. Ama sakatlık ve kartlar üzücüydü. Tarafların daha centilmence mücadele etmelerini bekliyoruz.Unutmayalım ki spor kardeşlik ve dostluktur. Yenmekte var yenilmekte. Bugün saahamızda iyi bir başlangıç yaptık. Konuk ettiğimiz Ardeşen takımına bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Maçın ardından Güneysuspor`lu oyuncular sevincini taraftarlarla paylaşırken galibiyet primi kulüp başkanı tarafından dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.