Guti'nin kaderi çiziliyor

Guti'nin kaderi çiziliyor

Guti'nin kaderi 11 Kasım'da belli olacak.

Bu sezonun başında yapılan yurt dışı hazırlık kampında isteksiz görüntüsü ile akıllarda kalan, yaşadığı sakatlıklar ve antrenör Carvalhal ile yıldızının barışmaması ile devam eden süreçte Guti, Siyah-Beyazlı takımdan ayrılmanın eşiğine geldi.

Bu sezon Beşiktaş forması ile sadece üç maça çıkan Guti, geçtiğimiz hafta bir antrenmana mazeretsiz olarak katılmamış ve Siyah Beyazlı takımın dün akşam oynadığı Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmayınca da takım arkadaşlarını Ankara'dan dönüşlerini beklemeden İspanya'ya gitmişti.
SÖZLEŞMESİNİN FES EDİLMESİ BEKLENİYOR

Siyah Beyazlı oyuncuların bu sabah yaptığı antrenmana da katılmayan Guti'nin 11 Kasım cuma günü Beşiktaş'ın yapacağı antrenmana katılıp katılmayacağı bilinmezken, İspanyol oyuncunun takımın toplanma tarihi olan 10 Kasım'da İstanbul'a dönmemesi halinde sözleşmesinin fes edilmesi bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi konu ile ilgili son bir kez Guti ile görüşmeyi planlarken, bir yandan da yıllık 2.7 milyon Euro ücret alan İspanyol oyuncu ile sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesi durumunda futbolcuya verilecek ücretin hesaplatılması konusunda avukatı ile masaya oturmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.