Hikmet Karaman: Golü Bulabilsek Farklı Şeyler Olabilirdi

Hikmet Karaman: Golü Bulabilsek Farklı Şeyler Olabilirdi

Ziraat Türkiye Kupası'na yarı finalde Galatasaray'a elenerek veda eden Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, 0-0 sona eren rövanş maçında gol yollarındaki sıkıntılarının bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.

 Ziraat Türkiye Kupası’na yarı finalde veda eden Rizespor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Bir gol atmamız rakibimizi tedirgin edebilirdi. 3. bölgedeki eksikliğimizi net ortaya koyduk bu maçta. İki taraf adına da iyi bir maç oldu” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında evinde Galatasaray’a 3-1 mağlup olan Rizespor, deplasmanda sarı-kırmızılılarla golsüz berabere kalarak kupaya veda etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hikmet Karaman, "Hem ilk devre hem de ikinci devre fırsatlarımız vardı. Golü bulabilsek, farklı şeyler olabilirdi. Rakibimiz tedirgin olurdu ve sahadaki durum değişebilirdi." dedi.

Golcü oyuncuları Leonard Kweuke'nin sezonu kapatmasında sonra gol yollarında sıkıntı çektiklerini aktaran Karaman, "Üçüncü bölgedeki eksiklerimiz yine net bir şekilde ortaya çıktı. İyi bir maç oldu iki taraf adına da. Galatasaray’a başarılar diliyorum. Fenerbahçe - Konya maçında da takımlara başarılar diliyorum. Biz artık ligimize döndük” dedi.

Karaman, bu maçta kaleyi koruyan 21 yaşındaki Gökhan Akkan'dan övgüyle bahsederken, "Fazla oynamamasına rağmen müthiş bir performans sergiledi. Rizespor'a uzun yıllar hizmet edebilecek genç bir kaleci izledik." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.