Hikmet Karaman'dan yabancı oyunculara teşekkür

Hikmet Karaman'dan yabancı oyunculara teşekkür

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman "Türkiye'deki yabancı oyuncular dünyaya mesaj verdi" dedi.

 Çaykur Rizespor'un tecrübeli teknik adamı Hikmet Karaman, Antalya'da devam eden ikinci yarı hazırlıklarını değerlendirdi. Karaman, ülkemizde yaşanan terör konusu hakkında önemli açıklamalarda da bulundu.

İNŞALLAH KENDİLERİNİ BOĞARLAR
Terörün yabancı futbolcu transferini etkileyip etkilemediğini sorduğumuz ve son günlerdeki terör olayları hakkındaki düşüncesine başvurduğumuz Hikmet Karaman'ın açıklamaları şöyle oldu:

"Maalesef dünyada gelişen olaylar, Ortadoğu'da yaşananlar bizi üzüyor. Güçlü devletler insanlık adına pozitif bir katkı yapmıyorlar, tam tersine ülkeleri ve insanları kullanarak savaşların çıkmasına neden oluyorlar. Bugün ortadoğunun bu durumda olmasının tek nedeni süper güçlerdir. Bu süper güç devletler inşallah bir gün yaptıklarıyla kendilerini boğarlar. Çünkü o kadar insan ölüyor ki, böyle bir kahpelik olur mu ? Durup dururken insanlar öldürülür mü ? Bu tür zihniyetleri bu hale ancak süper güçler getirebilir. Bu da ortada. Şimdi müslümanlar birbirini öldürüyor, geçmişte başka savaşlar vardı. Öyle bir oyun var ki, müslümanların birbirini öldürdüğü bir oyun var. Çok akıllı olmak lazım. Bir yandan da hayat devam ediyor. İşimizi yapmaya devam ediyoruz. Bugünler de atlatılacak elbet ama bunları yapanların yanına kar kalmasın. Dediğim gibi inşallah bir gün yaptıklarıyla kendileri boğulurlar"

YABANCI OYUNCULARA TEŞEKKÜR ETTİ
Teröre karşı tek yürek olunarak düzenlenen yıldızlar maçına sözü getiren Hikmet Karaman, o gün o sahada yer alan tüm oyuncuları kutladı ve ülkemizde forma giyen yabancı futbolculara teşekkür etti. Karaman şu sözleri kullandı:

"Bütün yabancı oyuncuları tebrik ediyorum. Beşiktai Arena'daki yıldızlar maçını gördünüz; Eto’o, Sneijder, De Jong, bunlar önemli figürler. Hepsi o gün oradaydı. Hem dünyaya mesaj verdiler, hem de Aslanlar gibi hiç bir şeyden korkmadan yaşamlarına, işlerine devam ettiklerini gösterdiler. Tüm bu olumsuzluklara rağmen; 'Biz bu ülkedeyiz, burada çalışıyoruz ve mutluyuz' dediler."
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.