Hikmet Karaman’ın ne zaman gideceği belli oldu!

Hikmet Karaman’ın ne zaman gideceği belli oldu!

Bu sezon ligde başarısız sonuçlar alan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın 19. Haftaya kadar takımda kalmasının kesin olduğu iddia edildi.

 Yeni oluşturduğu kadrosuyla ligin ilk 14 haftasında 10 puan toplayan ve takımın 16’ncı sıradaki düşme hattı potası içinde kalmasına sebep olan Teknik Direktör Hikmet Karaman’a, ilk devrenin ardından 3 maç daha tolerans tanınacağı iddia edildi.

Çaykur Rizespor taraftarları tarafından kurulan www.rizetribun.com sitesinde ilk önce “atmaca1953” ismiyle paylaşım yapan ardından ise “Yesilmavi” ismiyle paylaşımlarına devam eden kullanıcı, “Kulüp içi gizli bilgiler (Gizli ve Doğru Bilgiler)” başlığı altında yaptığı ilginç paylaşımlarla Çaykur Rizespor camiasının fuat avni’si olarak adlandırılmaya başlandı.

Kulübe yakın bir kişi olduğunu belirten ve kimliğini gizli tutan kullanıcı, kim olduğunu merak eden üyelere, “Kim olduğumu da elbet bir gün öğreneceksiniz. Şuan öğrenseniz bilgileri size yazamam” şeklinde cevap veren gizemli kullanıcı, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Hikmet Karaman ile sözleşme yenilenmeyeceğini iddia ederken, alınacak başarısız sonuçlara rağmen Karaman’ın ilk devre bitmeden takımdan gitmeyeceğini belirtti.Karaman en kötü ihtimal yeni sezonda yok

Camianın fuat avni’si “Yesilmavi”nin yaptığı paylaşım şöyle; “Önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Hikmet Karaman ile yola devam edilmeyecek. Bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Yenileme yapılmadı, düşünülmüyor. Hoca ilk devre bitmeden takımdan gitmeyecek. Yapılacak transferlerden sonra ikinci devrenin ilk 3 maçında göstereceği performans ve takımın alacağı skorlar sonrası kaderi çizilecek. Eğer iyi sonuçlar gelirse sezon sonuna kadar yola devam. Ancak önümüzdeki sezon büyük olasılıkla yollar ayrılıyor. Şuan ki durum bu. Tabi değişebilir. Ama şuan ki durumu söylemek istedim.”

3 kişilik transfer politikası

Gizemli kullanıcı en son paylaşımında ise takımın devre arasında 10 numara, kanat ve santrafor olmak üzere 3 kişilik transfer politikası yaptığını ifade ederek şunları belirtti; “Ara transfer döneminde Galatasaray, Beşiktaş Ve Fenerbahçe’den kiralık oyuncu kadroya katılmayacak. Düne kadar düşünceleri farklıydı ancak vazgeçtiler. Transfer listesine şöyle bir göz attım. Takımı sırtlayacak topçular var ama alınabilirseler. Ara transferde öncelik 10 numara bölgesine. Listenin başında 2 isim var. Biri Alexander Grünwald, diğeri ise Nacer Barazite. İki oyuncunun da sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor, kulüplerinden izin alındı. Görüşmeler başlayacak. İkisinden birine Yeşil-Mavili forma giydirilecek. Plan bu şekilde. Ama parayı vermeden düdük çalınmaz. Bu yüzden cimriliği bırakmalılar. Görüşmeler başlayınca bilgileri vereceğim. Transferde kesinlikle bir yabancı kanat oyuncusu ve santrafor alınacak. Şuan dosya 3 kişilik transfer politikasına göre yapıldı.10 Numara, Kanat, Santrafor…”

Yönetim ikiye bölündü

Gizemli kullanıcı önceki paylaşımlarında ise yönetimin Hikmet Karaman konusunda ikiye bölündüğünü ve bir çok ismin Karaman’a karşı cephe aldığını ve gitmesini istediğini yazdı.

Karaman’ın yaz döneminde takımda kendini hançerleyebilecek grupları dağıtmak için bir çok futbolcuyu gönderdiğini ve yerini sağlamlaştırmak istediği yazan gizemli kullanıcı, şu an 3-4 ismin daha tehlikeli olduğunu ve bunların başında Mehmet Akyüz’ün geldiğini yazdı.

Gazetecilerin cebini dolduruyorlar

Rizeli gazetecilerin yönetimle veya hocayla ilgili yazdıklarını önemsemeyin, hepsinin cebini dolduruyorlar. Hepsine “böyle böyle yazın,bu algıyı oluşturun” diyorlar. Şunu söyleyeyim ki x gazeteci kulübe ne kadar yakın gözüküp, daha çok haber yapıyorsa ve her şeyden haberi varsa o adamın cebi daha çok kalınlaştırılıyor demektir!Emrah Başsan ile ilgili çarpıcı paylaşım

Tarih 16 Ekim 2016: İdmanda koşarken yanındakine söylüyor. “Ben zaten burada kalıcı değilim. Kulübüme geri dönmek ve orada forma giymek tek amacım.” Kısacası Çaykur Rizespor’un umurunda olmadığını söylüyor. Zaten basına yaptığı açıklamalarda bunu açıkça dile getiriyor. Bu tip bir futbolcuya 10 numarayı verip şımartılması ve ısrarla oynatılması garibime gidiyor. Öğrenemediler bir türlü. İstanbul takımlarından alınan kiralık oyuncular top oynamıyor burada. Öğrenecekleri yok ama insan bekliyor işte

Yönetim 2020’ye kadar garanti

Hikmet Karaman’dan kurtulmamız o kadar kolay olmayacak. En büyük kozu başkanla olan ilişkileri. Gerçekten sağlam bir dostlukları var. Aynı şekilde yine bir gerçeği daha açıklayayım. Metin Kalkavan ve yönetimi 2020’ye kadar garanti burada.

Kulüp çalışanları (malzemeci vs) birçoğu hocayı sevmiyor. Bunu biliyordum ama bugün bir kez daha şahit oldum. Tesislerde her şeye karışıyor. Teknik direktör değil de kulübün ağası imajı çiziyor. Ama ona bu yetkiyi veren başkan olduğu için hiç çekinmeden istediği gibi davranıyor. Bunu zaten doğum günü videosunda söylediği seviyesiz kelimeyle gösterdi. Kendisi oldukça rahat.

Not: Doğum günü videosu diyerek bahsedilen olay yaklaşık 2 ay önce Petrucci ve Yakoubi’nin doğum gününde yaşanmıştı. Hikmet Karaman, futbolcuları kastederek “İ..e” ifadesini kullanmış, ancak durumun fark edilmesi üzerine videodan o kısım montajlanarak resmi facebook sayfasına yeniden yüklenmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.