Horoz hazırlık maçlarında ötmüyor..

Horoz hazırlık maçlarında ötmüyor..

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor sezon öncesi hazırlık maçlarında istenileni veremiyor..

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Denizlispor, Fethiyespor'a hazırlık maçında 2-1 yenildi.

Hafta sonunda 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'la oynadığı hazırlık maçını 4-2 kazanmasına rağmen ortaya koyduğu futbolu eleştirilen Yeşil-siyahlılar, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde karşılaştığı Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'a 2-1 yenildi. Sezon öncesi en önemli sınavını TSYD İzmir Şubesi tarafından düzenlenen Ege Dostluk Kupası'nda veren ve bu turnuva çerçevesinde yarın akşam kendi sahasında Turgutluspor'u konuk edecek olan Denizlispor, Fethiyespor karşısında da istenileni veremedi.

Ümit Alptekin'in yönettiği maça Evren - Erhan Kartal, Koray, Furkan, Murat - Ragıp, Eric, Güray, Ercan - Emin Aladağ ve Kenan onbiriyle çıkan Yeşil-siyahlılar, daha maçın başında Güray'ın kafa golüyle öne geçti. Rakip Fethiyespor 10. dakikada Özgür ve 17. dakikada Murat'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-1 galip tamamladı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, ikinci yarıda Fatih Yiğen, Veli Acar ve Fatih Ceylan gibi tecrübeli isimlerin yanında genç oyuncu Tugay'ı oyuna sokmasına rağmen sonuç değişmedi ve konuk ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı. Kurtar, hazırlık maçlarının eksikleri görme ve maç eksiğini giderme açısından önemli olduğunu belirterek, "Biz bu tür maçlarda tüm futbolcularımıza şans vererek son durumlarını görmek istiyoruz. Ligin başlamasına az bir zaman kala takım olarak hazır olmamız gerekir" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.