İlhan Cavcav : `İki Kulüp Kardeş`

İlhan Cavcav : `İki Kulüp Kardeş`

Ligin açılış maçında takımını yalnız bırakmayan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav`dan önemli açıklamalar. Başkan`ı Rize`de yönetim kurulu üyesi ve Etimesgut Belediyespor Başkanı Hasan Kartal ağırladı..

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’dan Rizespor’a ve Özdilek’e övgü dolu sözler..

Ablasını Son Yolculuğuna Uğurladı, Rize’ye Geldi....

Cuma akşamı oynanan karşılaşmaya ablasının cenazesine katılarak Rize’ye gelen Başkan Cavcav, Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan’a övgü dolu sözlerle bahsederek, "biz buraya kardeş takımımızla maç etmeye geldik" dedi.

“İki Kulüp Kardeş”

Rize insanının çok özel kişilerden oluştuğunu, sözü ve özü doğru insanların Rize’den çıktığını vurgulayan Cavcav;” İki takımda kardeş takım. Rizeliler dünyaya Türkiye’ye yön veren insanlar. Başkan Kalkavan olsun yöneticisi Hasan Kartal olsun çok doğru insanlar. Türk futbolunda bu tip düzgün insanların ihtiyacı var” dedi.

“Tribünler Eski Günlerine Dönmeli”

Birlik ve beraberlikten güç, kuvvet doğacağını belirten Cavcav, “ Ben 13-14 yaşında iken hep beraber maç izlerdik. Fenerlisi, Trabzonlusu, Beşiktaşlısı, Galatarasaylısı hep beraber, tribünlerde iç içe olurduk. İnşanla bu güzel görüntüleri yeniden yaşarız” dedi.

Yanaklarından Öptüm, Ayrıldık…

Mehmet Özdilek ile yollarının ayrılmasının sebebi hocanın istediği transferleri yapamayacaklarından dolayı olduğunu söyleyen Cavcav; Kendisi çok düzgün bir insan. Karşılıklı konuştuk, yanaklarından öptüm ayrıldık. Rize’de Mehmet hoca çok başarılı olacak diye düşünüyorum. Türk hocalarına sahip çıkmamız gerekiyor. TFF bu hocaları Avrupa göndermeli, önlerini açması gerekir. Yabancı hocalara karşıyım. Trabzon’un hocası 18 futbolcu aldırdı. Allah korusun başarısız olması halinde Trabzonspor çok zarar eder.” İfadesini kullandı.

“Anadolu Kulüplerin Babası”

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ı Rize’de ağırlayan Ç.Rizespor Yönetim kurulu üyesi ve Etimesgut Belediyespor kulüp Başkanı Hasan Kartal ise, Türk futbolunun duayen ismi İlhan Abi’yi Rize’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, “ Başkan Ankara’da ve Türkiye’de çok sevilen bir isim. Anadolu kulüplerin babası, onu burada ağırladığımız için gurur duyuyorum” dedi.

“Rizespor’dan Daha Fazla Oyuncu Almak İsterdim”

Bu sezon Rizespor alt yapısından iki oyuncuyu Başkanı olduğu Etimesgut Belediyespor’a transfer ettiğini hatırlatan Kartal;” Benim amacım Rizespor alt yapısından daha fazla sporcu almak. Furkan ve Ahmet’i kiralık olarak kadromuza kattık. Ben daha çok almak isterdim, bu bizden kaynaklanmadı. Rize’de ki futbolcuların bize sıcak bakmadığından kaynaklandı. İleriki yıllarda daha çok bu yörenin gençlerini kadromuza katacağız. Önümüzde ki sezon 2. Lige çıkarsak Gençlerbirliği takımından da oyuncu alacağız, sayın Başkan İlhan Cavcav, bu konuda bize yardım edecektir” dedi.

Haber: Selim Denizalp



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.