İlk Sıradaki İle Son Sıradaki Karşılaşacak

İlk Sıradaki İle Son Sıradaki Karşılaşacak

Bank Asya birinci ligin 14.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul Güngörenspor’u konuk edecek olan Ç.Rizespor bu maçı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligde şuana kadar oynadığı 13 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan atmaca rakip filelere 24 gol atarken kendi kalesinde ise 16 gol gördü topladığı 27 puanla zirvede yer alan atmaca’nın bu haftaki rakibi İstanbul Güngörenspor ise oynadığı 13 maçta 4 beraberlik 9 mağlubiyet alırken şuana kadar hiç galip gelemedi İstanbul  temsilcisi bu maçlarda 6 gol atarken kalesinde ise 23 gol gördü ve 4 puanla ligin son sırasında yer alıyor.

Ortaya çıkan bu istatistiklere bakılırsa çok gol atan Ç.Rizespor ile çok gol yiyen İstanbul Güngören spor takımları karşı karşıya gelecek.

Bu istatistiklere rağmen Ç.Rizespor işi sıkı tutarak her hangi bir kazaya uğramadan evinde oynayacağı bu maçı da kazanarak zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Pazar günü saat 16’da başlayacak karşılaşmanın orta hakemi Çağatay Şahan olarak belirlenirken Şahan’ın yardımcılıklarını ise Serhan Malkoç ve Volkan Akçit yapacak maçın 4.hakemi ise Mutlu Dalbudak olacak.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.