İSMAİL KARTAL İSTİFA ETTİ...

İSMAİL KARTAL İSTİFA ETTİ...

ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL KARTAL İSTİFA ETTİ...

 ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL KARTAL İSTİFA ETTİ...

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: Hocamızın kendi kararıdır. Aldığımız kötü sonuçlar sonrası ne yazık ki bu kararı verip istifasını sundu. Biz zorlamadık, kendisi istifa etti, güzel ayrıldık, hocamız kendi ayrılmak istedi. Belli mi olur bir gün tekrar döner belki dedi..



ÇAYKUR RİZESPOR KULUBÜNDEN AÇIKLAMA 


ÇAYKUR RİZESPOR'DA İSMAİL KARTAL DÖNEMİ SONA ERDİ
 
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal; Teknik Direktör İsmail Kartal ile maçtan sonra yapılan görüşmede karşılıklı olarak anlaşmaya varıldığını ve İsmail Kartal'ın görevinden istifa ettiğini açıkladı.
 
 
 
Hasan Kartal açıklamasında: "Takımımızın menfaatlerini her zaman ön planda tutan İsmail Hocamız bu akşam da benzer bir tutumla takımın önünü açmak adına görevinden ayrılma kararı almıştır. Rizespor'a verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz." dedi.
 
 
 
İSMAİL KARTAL: 
KALİTELİ BİR TAKIM BIRAKIYORUM
 
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal; bugünkü maçtan sonra Kulüp Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak görevinden istifa ettiğini açıkladı. Göreve başladığı günden bugüne kadar Rizespor'un menfaatleri kapsamında çok çalıştığını, Rize'ye ve Rizespor'a yakışır bir takım oluşturmak için bütün koşulları denediğini belirten İsmail Kartal; alınan beklenmedik sonuçlardan sonra takımın önünü açmak adına bu kararı aldığını belirtti. Bir maçı eksik ve 24 puanlı bir takım bıraktığını ifade eden İsmail Kartal; "Rizespor taraftarlarının gönlü rahat olsun, onlara çok iyi bir takım bırakıyorum, ligin kalan bölümünde başarılı olacaklarına inanıyorum. Kaliteli oyunculardan oluşan bu takım, yaşadığı şansızlığı kıracaktır." dedi.
 
 
 
İsmail Kartal; "Sakatlıklar ve hakem hataları defalarca canımızı yaktı, son dakikalarda kaybettiğimiz maçları da dikkate aldığımız zaman şu an çok daha iyi bir yerde olmamız gerektiği kanısındayım."dedi.
 
 
 
Rize'de görev yaptığı süre içerisinde şehrimin takımını üst sıralara çıkartmak için çok çaba sarf ettiğini belirten İsmail Kartal; "Elimizden geleni yaptık ama daha iyisini yapamadığımız için tüm taraftarlardan özür dileriz. Taraftarlarımızı takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum." dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.