İstanbul'da Rizespor'a kamp yeri yapılmalı

İstanbul'da Rizespor'a kamp yeri yapılmalı

Rize Sportif AŞ ortaklarından Hüseyin Atılgan, İstanbul’da Rizespor’a ait bir spor kompleksi ve kamp yeri yapılması gerektiğini söyledi.

Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi AŞ ortaklarından olan Hüseyin Atılgan, bu sezon Ç.Rizespor’un başarılı olup 4 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkacağını söyledi.

Rizespor’un bugün geldiği durum yönetimin başarısı olduğunu ifade eden Atılgan, “Başında teknik direktör seçimini iyi yaptılar. Yapılan transferler ile birlikte kulübün geçmişten gelen borçlarını kapatıp geleceğe daha rahat bir şekilde hazırlanmasını sağladılar. 20 trilyonun üstündeki borç yükü 8 trilyona kadar düştü. Rizespor, ekonomisi, kurumsallaşması ve yaptığı transferlerle ligin lokomotifi olmuştur. Oluşturduğu modelle örnek alınan bir kulüp haline gelmiştir” dedi.
 
Bütünleşmeliyiz
Rizelilerin takıma gerektiği şekilde sahip çıkmamasının en büyük sorun olduğunun altını çizen Hüseyin Atılgan, “Bu da Rizespor’un bir sorunudur. Futbolculara en iyi motivasyonu taraftar yapar. Ancak yeni stadın tribünleri hep boş kalıyor. Şunu da belirtmek isterim. Bu konuda Rize’nin eksikleri de vardır. Her şey yönetime bırakılmış ancak yönetim de bunun için sorumluluk almış olan kişiler de Rize’de yaşayanlar değil. Birlik, beraberlik ve bütünleşme için sivil toplum örgütlerimize de büyük görev düşüyor. Ellerini taşın altına koymak zorundadır. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Rizeli iş adamları da Rizespor’a katkı sağlamalıdır” diye konuştu.

Kompleks gerekiyor
Rizespor’un başarısı için iş adamlarına büyük sorumluluk düştüğünü de belirten Atılgan, “Rizespor’un Süper Lig’de olması şehre çok büyük katkı sağlar. Bugün sadece İstanbul’da 600 bin Rizeli yaşamaktadır. Bunun için her şeyi Rizespor’dan beklememek gerek. Sivil toplum örgütleri ile Rize dernekleri bir kaynaşma yapmak zorundadır. Hem Rize’deki hem de Rize dışındaki Rizeliler üzerlerine düşen sorumluluğun gereğini yerine getirmelidir. Ben İstanbul’da Rizespor’un bir barınağının spor kompleksinin olmasını istiyorum. Bunun için yaptığımız proje için görüşmelerde bulunuyoruz. İstanbul Sancaktepe’de bir Rizespor tesissi ve kamp yeri olması için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.