İşte muhtemel rakiplerimiz!

İşte muhtemel rakiplerimiz!

Türkiye, ‘en iyi 2.’lik’ hedefiyle çıktığı yolda 9 ekip arasında ‘en kötü 2.’ olarak grupları tamamladı. 4’er takımlı torbalarda ise seri başı olamayarak 2. grupta yer aldık. Muhtemel rakiplerimiz ise Portekiz, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve İrlanda Cumhuriyeti oldu.

Ay-Yıldızlılar’ı, 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine gitmek için baraj maçında birbirinden tehlikeli rakipler bekliyor.

“En iyi 2.” olma hedefiyle başladığımız A Grubu’nu son sıradaki Kazakistan maçlarında toplanan puanlar değerlendirmeye alınmadığı için “En kötü 2.” olarak tamamladık.

4’er takımlı iki torbadan oluşan kura çekiminde Millilerimiz seri başı olma şansını kaybetti. Ay-Yıldızlılar; Bosna Hersek, Estonya ve Karadağ ile birlikte 2. torbada yer alacak. A Milli Takımımız, nispeten daha güçlü olan 1. torbadaki rakiplerle baraj maçı oynayacak.

Muhtemel rakiplerimiz ise Portekiz, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve İrlanda Cumhuriyeti oldu. İrlanda ve Çek Cumhuriyeti kıl payı bizi geride bırakarak 1. torbaya çıktı. E Grubu’nda ise İsveç en iyi ikinci olarak şampiyonaya direkt katılmaya hak kazandı.

KRAKOV’DA ÇEKİLECEK
Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri için Play-Off kuraları yarın TSİ 14.00’te Polonya’nın Krakow kentinde çekilecek. İlk Play-Off maçları 11-12 Kasım’da, rövanşları ise 15 Kasım’da oynanacak. Şampiyonaya katılacak 16 takımın belirlenmesinin ardından 2 Aralık 2011’de Ukrayna’nın başkenti Kiev’de grup kuraları çekilecek. 4’er takımın 4 grupta mücadele edeceği 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda maçlar 8 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında oynanacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.