İşte Rizespor'un Teknik Direktörü

İşte Rizespor'un Teknik Direktörü

Ç.Rizespor’da Uğur Tütüneker’den boşalan teknik direktörlük görevi için Mehmet Özdilek’le büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Yurt dışında tatilini sürdüren Beşiktaş'ın "Şifo" lakaplı eski milli futbolcusu teknik direktör Mehmet Özdilek, bu gece Türkiye`ye dönüyor. Yarın İstanbul`da Ç.Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile bir araya gelecek olan Şifo Mehmet, beklenen imzayı atacak.

Alınan bilgiye göre, yeşil-mavili takım genç teknik direktör Mehmet Özdilek’le yarın İstanbul’da sözleşme imzalayacak.

Kulüp Başkanı Metin Kalkavan ile telefonda bir görüşme yapan Şifo Mehmet, yarın İstanbul Altunizade’de Başkan’ın ofisinde bir araya gelerek resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

İşareti Başbakan Verdi

Cuma günü Rize’ye gelen ve Rize A.Ş ile bir toplantı yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, teknik direktörlük konusunda “Aykut Kocaman yurt içinde çalışmayı düşünmüyorsa, saygı duyalım, diğer aday Şifo Mehmet olsun” dediği ve bu durum karşısında Mehmet Özdilek’in de Başbakan’ı kırmayarak görevi kabul ettiği öğrenildi.

Muammer Alkım’in Eniştesi!

Başbakan Erdoğan’ın, Moskova’da Arkadia Alışveriş Merkezi’nin açılışını yapmıştı. Stork-s Kuyumculuk’un sahibi Muammer Alkım, Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan’a pırlanta ve mercan karışımı bir gerdanlık hediye etmişti. Şifo Mehmet, Muammer Alkım’ın kızı İnci Alkım ile dünya evine girmişti.

3 Yabancı Futbolcu Transfer Edecek

Ç.Rizespor ile iki yıllık sözleşme imzalayacak olan Mehmet Özdilek’in en az üç yeni yabancı transfer istediği, gidecek yabancılarında Ali Abdi, Ludovic ve yaşı itibarıyla Lualua olduğu öğrenildi. Atmaca’da Iraklı sol bek Ali Adnan’a gelen teklifler sonrası bu oyuncunun da gönderilebileceği biliniyor.

Transferler ve kamp yeri sil baştan

Ç.Rizespor’da Şifo Mehmet’in gelmesi ile transfer politikası ve daha önce belirlenen kamp yeri sil baştan olacak. Yardımcı teknik direktör M.Ali Karaca’nın listesinde yer alan bir çok oyuncudan vazgeçileceği, Bolu veya Erzurum’da yapılması planlanan ilk etap kamp yerinin ise Mehmet Özdilek’in gelmesiyle tekrar gözden geçirileceği öğrenildi.

Mehmet Özdilek Kimdir:

1966 Samsun Ladik Doğumlu. Futbola Ladikspor’da başladı. Kahramanmaraşspor ile Şampiyonluk sevinci yaşadı. Aralıksız 14 yıl Beşiktaş forması giydi. Jübilesi sonrası İngiltere’de Gordon Milne nezdinde antrenörlük ve yabancı dil kursu aldı. Milli takımlarda Fatih Terim’in yardımcılığını yaptı. Malatyaspor, Antalyaspor ve son olarak Gençlerbirliği takımını çalıştırdı.

Haber: Selim Denizalp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.