Jaja tam bela oldu!

Jaja tam bela oldu!

Al Ahli’ye satılan Brezilyalı futbolcu için Dubai kulübünün teminat mektubunu yatırmadığı ortaya çıktı. Al Ahli’ye transfer sertifikası verilmeyen Jaja, Bordo-Mavililer’in oyuncusu olarak görünüyor!

Trabzonspor’da Jaja başa tam bela oldu...

Vurdumduymaz tavırları ve özel hayatına dikkat etmediği gerekçesiyle gözden düşen ve son olarak Fenerbahçeli savunma oyuncusu Bilica’yla gece alemlerine dalan Jaja, bilindiği gibi Dubai’nin Al Ahli takımına transfer olmuştu. Dubai’de de eski yaşantısından hiçbir şey kaybetmediği de ortaya çıkan Jaja’nın Al Ahli takımına transferindeki şok edici gelişmeyi HABERTÜRK ortaya çıkardı.

Yaklaşık 3 ay önce 4,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Al Ahli’ye giden Brezilyalı futbolcu Jaja’nın halen Trabzonspor’un oyuncusu gözükmesi gündeme adeta bomba gibi düştü.

Bordo-Mavili kulüp 4,5 milyon Euro’ya sattığı Jaja’dan 2 milyon 250 bin
Euro peşin para aldı. Ancak geri kalan paranın banka teminat mektubu halen Trabzonspor’a ulaşmadığı gerekçesiyle yönetimin, Dubai kulübüne Jaja’nın ‘Uluslararası Dolaşım Sertifikası’nı vermediği ortaya çıktı.

Dubai kulübünün çalıştığı bankanın Trabzonspor’un çalıştığı bankayla işbirliği içerisinde olmadığı için bu sorunun ortaya çıktığı öğrenildi.

TAZMİNAT HAKKI SAKLI
Teminat mektubu sorununun çözülememesi halinde Trabzonspor yönetimi anlaşma gereği tazminat hakkı doğacak. Aksi takdirde Jaja’nın Trabzonspor’un oyuncusu olmaya devam edecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.