Kafileye Kweuke’de dahil oldu

Kafileye Kweuke’de dahil oldu

Kupa Mesaisi Manisa’da Başladı İstanbul’da oynanan G.Saray maçı sonrası dün İzmir’e uçan Çaykur Rizespor buradan karayolu ile Manisa’ya geçmişti.

 Yeşil – mavili ekip, 2. Tur eleme maçında karşılaşacağı Manisa bşb. Karşılaşmasının hazırlıklarına Manisa’da start verdi.

 
G.Saray maçının kadrosuna dahil edilmeyen futbolcularında Manisa’ya gelerek tam takım olarak çalışmalarını bu şehirde sürdüren yeşil – mavili ekip, dün akşam yaptığı tek çalışma ile günü tamamladı. Atmaca, bugün saat 12:00'de yapacağı ter idmanı sonrası yarın oynayacağı Manisa BŞB. Maçını bekleyecek.
 
Kafileye Kweuke’de dahil oldu
 
Uzun bir zamandan sonra Ç.Rizespor maç kafilesine Kweuke’de dahil oldu. Kamerunlu oyuncunun maç kadrosunda yer alıp, almayacağı son çalışma sonrası netlik kazanacak.
 
Gençlere Forma Şansı Doğdu
 
ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’ın kupa maçında hafta sonu oynanacak olan Kayserispor lig maçını düşündüğü için yedek ağırlıklı genç bir kadro ile sahaya çıkması bekleniliyor.
 
Elemelerde Fire Yok!
 
Yeşil – mavili ekip kupa elemelerinde teknik direktör Hikmet Karaman ile son iki sezonda fire vermedi!
 
Geçen sezon eleme maçlarında Adliyespor ve Orhangazispor’u saf dışı bırakan Atmaca, kupada yarı finale yükselme başarısını göstermiş, yarı final maçında karşılaştığı G.Saray takımına elenme üzüntüsü yaşayarak Finale çıkma şansını kaybetmişti.
 
Ç.Rizespor bir önceki sezon ise kupa elemelerinde önce Tekirdağspor’u deplasmanda 5 – 1 ‘lik skor ile geçerken diğer eleme turunda evinde Trabzon Kanuni takımını 4 – 1 mağlup ederek gruplara kalma başarısını göstermişti.
 
MANİSA BŞB. " Teslim Olmayacağız"
 
Ziraat Türkiye Kupası 2.tur mücadelesinde karşılaşacakları Çaykur Rizespor maçını değerlendiren Manisa Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Levent Eriş; "Birçok acıdan çok özel bir karşılaşma olacak. Çaykur Rizespor kulübü ile diyaloglarımız çok iyi. Kendilerinden oyuncu desteği aldığımız bir kulüp. Teknik direktörleri Hikmet Karaman benim çok yakın arkadaşım, dostum. Hikmet hocamızın oğlu Ömer Faruk Karaman bizim kadromuzda. Dediğim gibi çok özel ve keyifli bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibimiz Süper Lig'in gediklisi olan bir takım. Zor bir kura çektik ama bizim takımız kaliteli ekiplere karşı daha iyi konsantre oluyor. Biz elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Çaykur Rizespor karşısında sahada hemen teslim olan bir takım olmayacak. Dostça bir mücadele olacağını düşünüyorum" diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.