Kalkavan nerelerde

Kalkavan nerelerde

BAŞKAN TAKIMA KÜSTÜ MÜ?

Ç.Rizespor kulüp Başkanı Metin Kalkavan son bir ay içinde oynanan hiçbir maçı takip etmediği, bu durumun değişik şekillerde yorumlandığı öğrenildi.

Başkan Kalkavan’ın, sezon başı yaptığı transferler ve elde ki mevcut kadroda yer alan futbolculara çok güvendiği bu güvenin alınan sonuçlar ve ortaya konulan kötü futbol sonrası sarsıldığı, bir diğer yorumun ise tribünlerden “Kalkavan İstifa” “ yönetim istifa” seslerine karşı maça gitmediği öğrenildi.


Sezona Mehmet Özdilek’le başlayan Ç.Rizespor’da kulüp Başkanı Metin Kalkavan’ın son aylarda hiçbir maçı takip etmeyerek takımını yalnız bıraktığı gözlerden kaçmadı.Başkan Kalkavan’ın Mehmet Özdilek’le yolların ayrılması sonrası göreve getirilen ve Rize’de imza attırılan Hikmet Karaman’ın imza töreninde de bulunmaması, Hikmet hoca önderliğinde çıkılan Trabzonspor ve Gaziantepspor karşılaşmalarını da izlemediği biliniyor.

Ligde zor günler geçiren yeşil-mavili takımda yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi Başkanı Koray Deniz’in Başkan Kalkavan’ın yokluğunda takımın başında olduğu gerek Hikmet hoca ile gerekse futbolcularla bire bir ilgilendiği biliniyor.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.