Kalpar: ‘Galibiyeti Hak ettik’

Kalpar: ‘Galibiyeti Hak ettik’

Bank Asya 1. Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup ederek sahasındaki ilk galibiyetini elde etti. Kasımpaşa ise ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar galibiyeti hak ettiklerini belirterek, "Her şeyden önce bu tür maçları kazanılması gereken maçlar olarak görüyoruz. Çok inandık. Kazanmak istiyorduk. Bir takım için kendi sahamızda 1-0 geriye düşmek kolay değil. Talihsiz bir gol yedik. Ama devreyi 2-1 kapattık. Oyuncularım kazanma adına çok yaptı. İkinci yarı 2 gol daha atarak 4-1 olduk. Ama kendi hatamızda dolayı 1 gol daha yiyerek maçı 4-2 galip
kapattık. Bugün oyuncularım mücadele açısından her şeyi ortaya koydular. Bu galibiyeti hak ettiler" dedi.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise Rizespor'un kazanmayı daha çok arzuladığını belirtti ve, "1-0'a kadar bizim isteğimiz ve arzumuzda iyiydi. Sonra 1-0'dan sonra çekildik. Diğer maçlarımızda da bunu yaşadık. Geri çekilip 2. yi aramazsan sıkıntı yaşarsın. Rizespor çok istekli ve arzuluydu. Kazanmayı bizden daha çok arzuladılar" dedi.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Aytek ise yaptığı açıklamada, "Skor çok daha farklıda olabilirdi. 75 dakikadan sonra yorulduk. Kendi evimizde ilk galibiyetimizi aldık. Tartarlarımız ile de bütünleşmeye başladık. Mutluyuz" diye konuştu.
Çaykur Rizespor'un üç golünün sahibi olan Ganalı futbolcu Jallow ise mücadeleyi kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.
Kasımpaşalı futbolcu Hüseyin Kala da yaptığı açıklamada, "Rizespor'u tebrik ediyorum. Bize karşı iyi mücadele ettiler. İlk mağlubiyetimizi aldık. Soyunma odasına 2-1 mağlup gittik. İkinci yarı toparlarız dedik ama olmadı" dedi.
Hüseyin Yoğurtçu ise maç sonrası açıklamasında, "Açıkçası Rize'ye bir puan almak için geldik. Nihayetinde kaybedilmiş bir maç olarak görüyoruz. Bu ligin iddialı ekiplerindeniz. Bu böyle devam edecek" diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.