Kalpar:' Hak Eden Kazandı'

Kalpar:' Hak Eden Kazandı'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Manisa`da günah çıkartarak! Akhisar`ın kazanmayı daha çok arzuladığını ve kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Bank Asya 1. Ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Manisa deplasmanında Akhisar Belediye Gençlik ve Spor`a 3-0 gibi net bir skorla mağlup olan Çaykur Rizespor`da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, adeta günah çıkartırcasına mağlubiyeti hak ettiklerini belirterek lig ikincisine yakışmayacak derecede kötü bir futbol oynadıklarını ve bundan sonraki maçlarda mağlup olmadan yollarına devam etmek istediklerini söyledi.
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Akhisar`a puan almak için geldiklerini fakat bunu başaramadıklarını dile getirerek, "İlk yarı çok daha sabırlı, çok daha şuurlu olmamız gerekirdi ve düşüncemiz buydu. Acele etmeyecektik. İki takımın da hiç pozisyonu yokken, kendi oyuncumuzun orta sahada kaptırdığı topla gol yedik. Buda bizim için dezavantajdı. İkinci golde aynı şartlarda oldu, hatta faul beklediğimiz bir pozisyonda gol yedik. Bu bizim zaafımız, bizim gerçekten yapmamamız gereken bir şeydi.
 
Buraya 30 puanla gelen bir takım, hüviyetinde bir görüntü çizemedik. Lider bir takım ve gerçekten çok daha iyi olmamız gerekirken bunu yapamadık. Bugün arzu ve isteğimizde, koşmamızda, yardımlaşmamızda eksiklikler vardı. Bu eksiklikler doğrultusunda 3-0 gibi net bir skorla mağlup olduk. Belki bu bize çok büyük bir ders olur. İnşallah bundan sonra hiç mağlup olmayız. Akhisar takımı da iyi mücadele etti. Arzu ve isteği daha iyiydi ve kazanmayı çok istedi ve hak etmiş olduğu galibiyeti aldı ve kutluyorum ve tebrik  ediyorum"  diye konuştu.
 
AKHİSAR CEPHESİ
 
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, aldıkları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten güçlü ver iyi bir takıma karşı çok iyi mücadele ortaya koydular ve iyi bir futbol oyunuyla haklı bir galibiyet aldılar. İkinci yarının ilk maçı ve Çaykur Rizespor`la kendi sahamızda oynuyorduk. Kendi sahamızda oynadığımız maçı da kazanmak istiyorduk. Çaykur Rizespor gibi rakibimiz olan takıma karşı da iyi başlamak istiyorduk. Bugünde oyunun genelinde topa sahip olan ve pozisyonları değerlendiren takım olduk. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bütün Akhisar halkına galibiyetimiz armağan olsun. Bugün tribünleri çok beğendim. Bundan sonra da tribünleri aynı şekilde doldurup bu yolda hep beraber yürürüz. Onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.
 
Maç öncesi 42. yaş günün kutlanmasıyla ilgili olarak Hamzaoğlu, "Bu benim için sürpriz bir yaş günü oldu. Ama hayatımın en güzel ve anlamlı bir yaş günü oldu. Bu güne kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesi oldu ve buradan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.